USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.80 40.05
  • PLN 9.90 10.12

Грандіозне святкування 55-річчя луцького «політеху». Фоторепортаж

3 Липня 2021 11:21
Учора Луцький національний технічний університет грандіозно відсвяткував ювілей – 55 років з дня заснування. В університеті вирішили нестандартно підійти до святкування знаменної дати, влаштувавши дійство у парковій зоні.

Проте такий захід не міг обійтися без вітань та вручення відзнак працівникам Луцького національного технічного університету з нагоди ювілею закладу, а також за їхню багаторічну працю. Відтак ректор Ірина Вахович приймала вітання не лише від випускників, а й від представників влади, партнерів та колег-ректорів з інших університетів.

Відзначимо, що впродовж свята на території університету діяла зона барбекю, також гості могли зіграти в інтерактивні ігри.

А закінчилося дійство грандіозною дискотекою від Dj Slavniy.

Яким було святкування 55-річного ювілею Луцького національного технічного університету – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 3 Липня 2021 11:50
якби ще викладачі були вимогливі, та виганяли прогульщиків та двійошників...
Бабо Показати IP 3 Липня 2021 13:52
Дідо, коли ти вже здохнеш? Якщо ти невдаха, то чому переносиш свій негатив на інших? Від твоїх недолугих дописів вже хочеться блювати.(
дідо до Бабо Показати IP 3 Липня 2021 13:59
блюй.... правда завжди очі коле.... через таких двійошників вся країна страждає...обрали вже одного зеленого,за якого тато здавав сесії...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus