USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Особливі діти Луцька показали «клас»

6 Грудня 2013 08:35
У рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!» міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Луцьким навчально-реабілітаційним центром в приміщенні спортивного залу цього закладу організували і провели 5 грудня спортивно-масовий захід «Повір у себе» для дітей з особливими потребами.
Програма заходу включала спортивні змагання та показові виступи юних спортсменів. У змаганнях брали участь учні 4-5 класів. Організатори змагань запропонували командам п’ять різнопланових естафет, які включали вправи з м’ячем, обручем, стрибками, влучанням в ціль та бігу. Про це повідомили у міському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Прикрасою свята стали показові виступи з художньої гімнастики у виконанні Богдани Редько, вихованки тренера з художньої гімнастики, Майстра спорту міжнародного класу Анни Войнаровської та виступ представників спортивного клубу з тхеквондо «Білий лев» під керівництвом тренера Ярослава Мицюка.
Палко підтримували юних спортсменів вболівальники на чолі з вихователями і дирекцією закладу.
Боротьба вирувала упродовж змагань. Всі учасники намагалися проявити якомога більше старання під час виконання естафет та цілеспрямованість до перемоги. Не все виходило з першого разу. Адже багато учнів ці випробування виконували вперше. Проте з завданнями, які їм були запропоновані, вони впорались.
За підсумками всіх естафет перемогу святкували учні 5-А класу, друге місце виборов 5-Б клас, а третє місце – 4-А клас.
Всі учасники змагань були нагороджені подарунками, а призери – дипломами відповідних ступенів міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus