USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Особливі діти відпочивають у Буковелі завдяки Фонду «Тільки разом»

21 Вересня 2017 19:19
Майже двісті волинян, особливих діток з батьками, зараз перебувають у міжнародному дитячому центрі «Буковель», що в мальовничих Карпатах. Це вже третій заїзд цього року. В травні й червні у Буковелі побувало майже 800 обдарованих і талановитих волинських школярів, повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Цей заїзд охоплює дітей з 14 громадських організацій та 4 районних відділів освіти. Зокрема, зараз в Буковелі перебувають діти з Луцького, Ківерцівського, Горохівського, Маневицького, Ковельського, Володимир-Волинського районів, а також Нововолинська та Голоб.

Координатор проекту «Відпочинок у Буковелі» Оксана Демчук каже:

«Це чудовий заїзд сильних духом дітей та батьків. Щире захоплення й море позитивних емоцій, незважаючи на довгу дорогу, викликали у волинян краєвиди мальовничих гір. А численні селфі та фотографії – яскраве свідчення того, що волиняни дуже задоволені поїздкою в Буковель. П’ятий рік поспіль засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця підтримує дітей з особливими потребами і надає можливість відпочити у Карпатах».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus