USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Особливі діти з Волині відпочивають у Буковелі

3 Вересня 2018 20:00
Двісті волинян – особливі діти та їхні батьки, перебувають у Міжнародному дитячому центрі «Артек-Буковель», що в мальовничих Карпатах. Заїзд відбувся у рамках проекту Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» «Відпочинок у Буковелі».

Цей заїзд охоплює дітей із 14 громадських організацій та 3 районних відділів освіти. Зокрема, в Буковелі перебувають діти з Луцького, Любомльського, Ківерцівського, Горохівського, Маневицького, Ковельського, Володимир-Волинського районів, а також Нововолинська.


Протягом п’яти днів діти та їхні батьки мають можливість прогулятись в горах, подихати свіжим гірським повітрям, набратися сил та енергії на весь рік біля озера Молодості. А ще – нові знайомства, нові друзі, пізнавальні майстер-класи та цікаве дозвілля.

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» у рамках програми«Здоров’я волинян» сьомий рік поспіль організовує такі поїздки для дітей з обмеженими можливостями. Не оминає увагою Ігор Палиця і відпочинок й оздоровлення обдарованих дітей. Уже в жовтні, за сприяння Фонду «Тільки разом», у Буковелі набиратиметься сил півтисячі волинських талановитих школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Інна Димич Показати IP 3 Вересня 2018 22:49
Ми відпочиваємо зараз тут завдяки цьому проекту. Дууууже вдячна організаторам!!!! Починаючи від умов проживання і до можливостей провести своє дозвілля, все на високому рівні. Це стосується як дітей, так і батьків. Ще раз низький уклін Вам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus