USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Воїни луцького стрілецького батальйону отримали дрон від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

14 Вересня 2022 17:10
Коштом Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» бійцям бойового підрозділу ЗСУ придбали й передали дороговартісний квадрокоптер.

Пристрій DJI Mavic 3 вартістю 126 тисяч гривень належить до оперативно-тактичного рівня. Його можна використовувати і для ведення розвідки, і для вогневого ураження цілей, повідомили у Волиньраді.

Дрон військовим передали голова облради Григорій Недопад та голова правління Фонду Катерина Шкльода.

«Дрон – це ваші очі. Хай він допоможе у виконанні бойових завдань та наблизить нашу перемогу», – звернувся до військовослужбовців Григорій Недопад.

Читати ще: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав на передову два мікроавтобуси

«Передаємо вам чергову пташку. Вона дуже знадобиться вам найближчим часом. Віримо у вашу майстерність та бойовий дух. Чекаємо на ваше щасливе повернення і гарні новини», – зазначила Катерина Шкльода.
Заступник командира підрозділу подякував за підтримку. Він зазначив, що бійці батальйону перебувають у повній бойовій готовності і от-от вирушать на передову, саме тому допомога в екіпіруванні дуже вчасна і актуальна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus