USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Особливі спортсмени просять приміщення пошти для тренувань

2 Лютого 2016 13:45
Волинський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» присить розширити приміщення для проведення тренувань.

Так, з проханням допомогти у вирішенні цього питання особливі спортсмени звернулися до депутата Луцької міської ради від політичної партії УКРОП Ігоря Поліщука.

Про це стало відомо під час засідання чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 2 лютого.

«До мене звернулись представники від спортивної школи «Інваспорт» з проханням посприяти у наданні їм більш просторого приміщення для тренувань. Офіс організації знаходиться на вулиці Привокзальній, 13. По сусідству із ними було відділення пошти, що нещодавно переїхало працювати за іншою адресою. Я прошу підтримати пропозицію щодо надання вищезгаданого приміщення в оренду, щоб розширити діяльність спортивної організації, бо попереднє приміщення є надзвичайно маленьким.

А тим часом школа працює досить ефективно, спортсмени здобувають нагороди на міжнародному рівні», - зазначив депутат.

Тож, обранці громади підтримали таку ініціативу у 34 голоси «за».

Нагадаємо, Волинський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» був заснований у 1993 році. Основне завдання Центру - формування спортивного руху інвалідів, розвиток паралімпійського руху як складової соціальної реабілітації людей з обмеженими можливостями.

До слова, Волинь – це єдина область в Україні, яка має чемпіонів Паралімпійських зимових, літніх та Дефлімпійських ігор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зрозумійте Показати IP 2 Лютого 2016 14:25
приміщення надають безкоштовно аьо за копійки а під прикриттям організації строрюють спотривний центр який буде косити кучу бабала...
фахівець Показати IP 2 Лютого 2016 14:44
Браво Ігоре. Браво депутати.
Fyya Показати IP 2 Лютого 2016 15:23
Відділення пошти вже перенесли, приміщення звільнили. Так що не просять, а вже мають!
777 дозрозумійте Показати IP 2 Лютого 2016 21:21
Ви хоч раз підійдіть та подивіться хто приходить займатися, і Вам стане стидно за свої слова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus