USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Особливості рефінансування кредитів і мікропозик*

29 Жовтня 2019 16:16
Послуга рефінансування є досить типовою послугою на сучасному фінансовому ринку України. Банки та кредитні спілки змушені вигадувати нові способи залучення клієнтів, саме тому пропонують нестандартні способи привертання уваги. З кожним днем банківські послуги стають більш різноманітними та спокусливими.

Однією з таких послуг є можливість перекредитування існуючих кредитних договорів для тих осіб, що тимчасово не мають можливість вчасно сплачувати нараховані відсотки. Існує декілька способів, що дозволяють отримати додаткові кошти у вигляді рефінансування діючого кредиту.

Зменшення процентної ставки

Провести рефінансування кредиту для зниження процентної ставки в банку, де оформлена позика, буде можливо тільки в разі істотної зміни обстановки на ринку кредитування за період виплат. Якщо за цей час були знижені процентні ставки, то банк може піти назустріч і переглянути умови кредитування.

Об'єднання декількох кредитів в один

Одним з варіантів рефінансування є можливість об'єднання декількох кредитів в один. Цей спосіб вигідний з двох причин:

- легше контролювати виплати по одному кредиту, ніж за двома або трьома;

- зниження процентної ставки при об'єднанні дрібних позик.

Зменшення суми щомісячного платежа

Цей спосіб рефінансування буде прийнятним для клієнтів банків, у яких значно знизилися доходи і щомісячний платіж по кредиту став непідйомним. В цьому випадку можна звернутися в банк з проханням збільшити термін виплати кредиту і, отже, зменшити суми щомісячних виплат.

Рефінансування мікропозик

Дещо складніше провести рефінансування позик, які були оформлені в МФО. Мікрофінансові організації можуть піти на продовження терміну кредиту, який взято в цій організації, але при високих кредитних відсотках, це мала втіха для клієнта.

Лише поодинокі МФО надають можливість отримати кредит онлайн з пониженням процентної ставки і зміною терміну виплат, щоб допомогти клієнтам впоратися з борговим навантаженням і виплатити кредит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 29 Жовтня 2019 19:16
Головною особливістю мікропозик, а також рефінансування мікропозик є те, що їх в основному беруть люди які не дуже дружать з головою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus