USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Особливості резервного живлення телекомунікаційного обладнання*

30 Грудня 2022 19:56
Зараз в Україні немає жодної галузі, яка б не створила план роботи під час blackout та повного відключення світла. Маленькі кав'ярні та павільйони закуповують генератори, а великі магазини витрачають шалені гроші на купівлю потужних трансформаторів.

Як забезпечити живлення телекомунікаційного обладнання під час відключення електроенергії?

Як показав досвід, в умовах повного blackout, погано працює мобільний зв'язок та інтернет. Наразі в Україні невелика кількість компаній, які пропонують оптоволоконне з’єднання, а також можливість роботи при повному вимкненні електроенергії. Купувати starlink досить дорого. Для підприємців, які надають телекомунікаційні послуги, створені джерела безперервного живлення та акумулятори для ДБЖ, що можна знайти за посиланням https://www.powersol.com.ua/. Інвертори - це прилади, які здатні перетворювати накопичену акумуляторами електроенергію та підлаштовувати її під усі забаганки системи.

Зазвичай безперебійник, інвертор купують і для приватних будинків, намагаючись заживити насос, який викачує воду зі свердловини. Такі прилади дозволяють забезпечити роботу опалювального котла.

Параметри вибору акумуляторів для безперебійників

При виборі АКБ для UPS, звертають увагу на потужність, а також ємність. Ємність вимірюється в амперах на годину і показує, скільки енергії вміщує в собі прилад. Саме від цих двох параметрів залежить, який період часу буде працювати вся система. Тому для роботи потужного обладнання варто обрати прилади з високою ємністю, які повністю відповідають певним технічним характеристикам обладнання.

Наразі у продажу можна знайти кілька типів акумуляторів, які розроблені спеціально для безперебійників:

- Наповнені гелем. Це вдосконалений різновид свинцевих акумуляторів, що витримує глибокий розряд, швидке заряджання та відновлення ємності.

- Літій-залізо-фосфатні. Цей різновид вважається одним з найсучасніших та найкращих для експлуатації телекомунікаційного обладнання при постійній температурі. Тому такі акумулятори рекомендується використовувати у приміщеннях, де знаходяться сервери, що забезпечують роботу інтернету.

Обираючи акумулятор для безперебійника на сайті PowerSol, звертають увагу на температурний режим, а також стійкість до вібрації. Найдешевші кислотні різновиди доведеться раз у три місяці додатково підзаряджати, навіть якщо ними ніхто не користувався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus