USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Особливості ринку репродуктивної медицини в Україні та його можливості*

27 Серпня 2020 10:30
Репродуктивна медицина — напрямок, що розвивається колосальними темпами у всіх країнах із середнім і високим рівнем життя.

Гарантовані програми як приклад розвитку ринку

Те, наскільки підвищується якість роботи в цій сфері медицини, добре видно на прикладі появи гарантованих послуг. Відомий в Україні центр Професора Феськова, який пропонує одну таку програму, яку так і назвали — гарантоване ЕКО.

Суть такого підходу проста: клієнтам пропонується підписати договір на незліченну кількість спроб (зазвичай їх передбачається три). Тобто клініка настільки впевнена у своїх можливостях, що гарантує жінці настання вагітності — тільки всім на це буде потрібно різний час.

Сама поява такої пропозиції свідчить про те, що ринок репродуктивної медицини в Україні за останні роки сильно виріс і зміцнів — з'явилося більше ефективних інструментів і можливостей.
Деякі тенденції ринку

Перше, що впадає в очі, — це зростання числа пацієнток, вік яких знаходиться в діапазоні 40-45 років. Це пов'язано з тим, що для суспільства характерна тенденція до урбанізації. Більшість українців прагне перебратися в міста і проміняти важку фізичну працю на розумову.

У такій ситуації жінки отримують можливість будувати кар'єру, вчитися, розвиватися, заробляти на житло та інші великі покупки — в результаті вік, коли вони відчувають себе готовими до материнства, сильно відсувається. На цей запит відповідає і ринок репродуктивної медицини, пропонуючи все більш ефективні способи роботи з віковими пацієнтками, з ширшим переліком проблем.

Особливості репродуктивного ринку України ще й у тому, що багато послуг при тій же якості, що і в Європі, в нашій країні коштують набагато дешевше. А це означає, що вони доступніші великій кількості людей. Поки все говорить про те, що тенденція буде зберігатися, а ринок продовжить рости, розвиватися і пропонувати все більше жаданих програм для жінок і сімей з різними проблемами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus