USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Особливим діткам з Луцька організували незабутній відпочинок на морі

17 Липня 2019 22:47
Дев’ять днів понад 30 особливих діток із Луцька разом із супроводжуючими мали можливість відпочити на березі Чорного моря у оздоровчому закладі «Лазурит КЕМП», що в курортному селі Красне Скадовського району Херсонської області.

Про результати поїздки вихованців громадських організацій на відпочинок у дитячий оздоровчий заклад «Лазурит КЕМП» розповіли 17 липня під час прес-конференції

У заході взяли участь радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Костянтин Петрочук, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан та члени громадських організацій.
Як зазначив Ігор Поліщук, важливим є те, щоб сьогодні охочі змогли поділитися не лише позитивними враженнями, а й вказати на недоліки, аби уникнути їх в майбутньому. «Хочу запевнити, що міська рада продовжуватиме роботу в цьому напрямку щороку та намагатиметься робити відпочинок кращим та якіснішим», – сказав він.

Другий рік поспіль Луцька міська рада забезпечує відпочинок на морі дітей, які є вихованцями громадських організацій. Цьогоріч переможцем у торгах на закупівлю путівок став дитячий оздоровчий заклад «Лазурит КЕМП», що знаходиться на березі Чорного моря у курортному селі Красне Скадовського району Херсонської області.

Костянтин Петрочук акцентував на тому, що основне завдання міської ради – зробити так, щоб люди змогли відпочити, оздоровитись та гарно провести час, а маленькі незручності за можливості виправляти.
У період з 4 по 13 липня 2019 року 34 дитини та 60 супроводжуючих членів громадських організацій «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» та «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя» мали можливість насолодитись морським відпочинком та провести час у родинному колі.
Діти та дорослі залишилися в захваті від організованого дозвілля. Вони відвідали екскурсії на острів Джарилгач, село Лазурне, аквапарк «Акваторія», дельфінарій «Акварель» у місто Скадовськ. Щовечора були дискотеки, та розважальна програма протягом дня. Усім було цікаво зануритися в атмосферу таборового відпочинку.
Учасники заходу зазначили, великим плюсом був пандус на пляжі та те, що море було неглибоким, що дало змогу відчути певну незалежність. Також важливим фактором було й те, що база була закритою і відпочивали лише «свої».

Два роки як Луцькі громадські організації відчувають посильну допомогу і сприяння з боку депутатського корпусу та керівництва міста. Під особистим контролем радника міського голови Ігоря Поліщука перебувають питання підтримки, допомоги дітям з особливими потребам. Отож, місто Луцьк – у лідерах по роботі з громадськими організаціями.

Окрім придбаних путівок, управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді забезпечило транспортне перевезення сімей у сумі 135 тис. грн. Загалом витрати на відпочинок членів громадських організацій у другому заїзді становлять 275 тис. грн.

Загалом на організацію відпочинку для дітей з інвалідністю, які є вихованцями громадських організацій, у 2019 році з міського бюджету було виділено 543 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus