USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Не такий, як усі» лучанин здобуває освіту

7 Серпня 2014 09:34
Богдан Кравчук з Луцька, маючи легку форму синдрому Дауна, фактично, встановив всеукраїнський рекорд. Адже юнак не лише успішно здобув середню освіту, а й склав тести зовнішнього незалежного оцінювання із трьох предметів. Про це інформує IA ZIK.

Попри те, що юнак не може жити без сторонньої допомоги, механічна пам’ять у Богдана – унікальна. Хлопець миттєво відтворює хронологію усіх історичних подій, і навіть відпочиваючи, читає книжки з історії. Відтак, дев’ятнадцятирічний парубок подав документи на історичний факультет одного з волинських вузів.

«Навчання мені потрібне, щоб здобути професію. Я хочу стати істориком і працювати в бібліотеці, а ще – викладати на історичному факультеті», – розповідає абітурієнт Богдан Кравчук.

Перш за все, колосальний розвиток хлопця з синдромом Дауна – заслуга родини. Батьки розповідають, що з ним ніколи не лінувалися говорити, гратися і вчитися.

Варто зазначити, що вже найближчими днями має стати відомо, чи стане Богдан студентом. Родичі ж сподіваються, що хлопець за індивідуальною програмою таки освоїть фах історика на заочній формі навчання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
АСЯ Показати IP 7 Серпня 2014 09:45
молодець....
Горловка Показати IP 7 Серпня 2014 09:48
коментар було видалено
Іудушка до Горловка Показати IP 7 Серпня 2014 09:54
Дурню. до чого це під цією новиною? Ти вже геть поїхав)
Анонім до Горловка Показати IP 7 Серпня 2014 10:10
Хай вам Путін допомагає. Вони вас бомблять, а ви допомоги просите в нас? До нас їдете?
Баба Параска до Анонім Показати IP 7 Серпня 2014 12:54
По-перше, чого ви вирішили, що то росіяни знищують Донбас? Ви читати вмієте? У вас інтернет є? Так користуйтесь не тільки для написання дурниць - прочитайте та подивіться висновки європейських експертів та політологів. А до нас їдуть тільки дурні, яких тут поїдом їдять, або їдуть ті, хто колись опинився звідси на Донбасі. А от наші бійці переходять до Путіна, де їх годують, миють, лікують та відпускають геть. А в Україні їх засуджують. А щодо по темі - не по темі. Зараз йде страшна війна. Це і є найголовніша тема
Маю думку Показати IP 7 Серпня 2014 09:53
Якщо з дитиною з раннього віку займатися, інтелект більш-менш можна привести до певного показника. Маємо розуміти, що інтелект страждає сильно, адже синдром Дауна - глибока патологія і те, як виглядають діти - заслуга батьків. Ось таких батьків треба ставити у приклад. Адже це клопітка і системна праця, яка не має вихідних.
МаМа Показати IP 7 Серпня 2014 09:54
Батькам потрібно заживо пам*ятник поставити! Молодці! Не з чуток знаю. як важко витягувати осбливу дитину.
киця Показати IP 7 Серпня 2014 10:44
Молодець і хлопець і батьки! Дай, Боже, їм всього найкращого!
Андрій Показати IP 7 Серпня 2014 11:32
Успіхів тобі Богдане!
Богдан до Андрій Показати IP 7 Серпня 2014 11:53
Дякую
Наталя Показати IP 7 Серпня 2014 11:53
Нехай цей успіх надихне батьків таких же "сонячних дітей", як і Богдан! Не опускайте руки, любіть своїх дітей такими, якими вам їх подарував Господь, навчайте їх всьому можливому і все буде добре і у вашої дитини, і у вашій сім"ї. А Богдану побажаю успіхів у навчанні і щоб збулися його мрії - у нього була любима робота в бібліотеці і він міг виступати з лекціями про історію України перед студентами і любителями історії рідного краю!!
Людовік Показати IP 7 Серпня 2014 11:59
Бодя - ти мужик!
Включай мізки Показати IP 7 Серпня 2014 12:03
А по-моєму, люди самі сприяють тому, що діти віжчувають дискомфорт. Нащо придумали оці епітети "діти сонця", "оранжеві діти" чи щось подібне. Ці діти - такі як і усі, просто мають одну зайву хромосому у геномі. Так, цей діагноз має свої особливості. Але при системній роботі - буде результат. Отак і треба мислити. Крапка. А оці всі прізвиська тільки сприяють появі комплексу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus