USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Останній козир»: що задумав Путін і навіщо терміново скликає Держдуму

15 Липня 2022 10:31
Державна дума РФ вирішила зібрати свою раду на позачергове засідання у п’ятницю, 15 липня.

Відомо, що необхідність проведення позачергового пленарного засідання «пов'язана з тим, що накопичилися питання, які потребують негайного розв’язання». Серед них – урядові ініціативи. Проте які конкретно – не уточнюють, пише ТСН.

Експерт ради зовнішньої політики «Українська призма» Олександр Краєв припустив, навіщо це потрібно Путіну.

«Ми бачили останні кілька разів, коли він так несподівано, екстрено збирав Держдуму, це виявлялося інформаційним фейком. Насправді терміновість справ була або щодо економіки, або щодо постковідних регулювань, або чогось іншого, але не щодо війни проти України. Тому у мене є таке, можливо, занадто оптимістичне сподівання, що і зараз росіяни планують скоріше інформаційну провокацію», – сказав він.

Експерт не виключає, що така терміновість пов’язана з переговорами у Стамбулі щодо розблокування українських портів для вивезення зерна. Вони, за його словами, складаються на користь України, а не РФ.

«Але також, звісно, росіяни відомі своєю непередбачуваністю. По суті, це останній козир, який в них залишився в рукаві, яким вони грають проти України і проти Заходу. Вони завжди не дають нікому зрозуміти, що у них на думці та що вони будуть робити наступним», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus