USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Останній виконком Луцькради VII скликання розпочався з подяк і хвилини мовчання

5 Листопада 2020 10:38
Останнє засідання виконавчого комітету Луцької міської ради в чинному складі розпочалося зранку 5 листопада.

Як наголосив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, це останній виконком у такому складі.

«Тому ми запросили всіх у сесійний зал (попередньо засідання виконкому відбувалися онлайн, – ВН). Ми підводимо підсумки роботи, згадуємо рішення, які приймалися виконавчим комітетом. Так, не всі члени виконкому працювали з самого початку. Але виконком як структура, як орган завжди працював ефективно. У нас були і дискусії, і обмін думок, і висловлення позицій, однак виконком ніколи не стримував роботу міста, роботу Луцької міської ради. Навпаки, ми все робили для того, аби сприяти розвитку, сприяли прийняттю нагальних рішень, рішень, які потрібні були лучанам», – сказав Григорій Пустовіт.

Він подякував усім членам виконкому за їхні позицію, підтримку, критику.

«Ми приймали всі рішення, потрібні лучанам, зокрема персональні. Вважатимемо, що це наше підсумкове засідання», – наголосив він.

І пригадав, що п’ять років тому, коли виконком також збирався в сесійній залі, за трибуною сиділа інша людина – тодішній мер Микола Романюк, нині покійний. Тому Григорій Пустовіт запропонував вшанувати його пам'ять хвилиною мовчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus