USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Освятили пам’ятник Андрію Калахану

8 Червня 2015 22:26
На могилі наймолодшого депутата Луцької міської ради від ВО «Свобода» журналіста Андрія Калахана сьогодні, 8 червня, освятили пам'ятний знак. Він пішов з життя у 25-річному віці. Прах Андрія упокоївся на міському цвинтарі райцентру Демидівка сусідньої Рівненської області, поруч із прахом його діда Василя, якого Андрій вважав своїм ідейним наставником. Про це повідомляє Вісник+К.

«Чин освячення виконав отець Никодим із Жидичинського монастиря УПЦ Київського патріархату. Він наголосив, що коротке життя Андрія - приклад вірного служіння Господу та Україні. Андрій не дожив до Майдану 18 днів, але якось у сні він передбачив і сам Майдан, і війну з Росією, і нашу майбутню Перемогу. Просив свою дівчину приготувати для нього камуфляж, збирався йти воювати за Україну...

Упевнений: він і досі за неї воює, надаючи нам своєю небесну допомогу. Аби не забували й пам'ятали, що вона в нас одна. Андріїв батько Сергій Калахан подякував колегам-депутатам, друзям і приятелям Андрія, що не забувають. І запропонував зробити 8 червня днем пам'яті Андрія, щоби в цей день збиратися тут щороку. Вічна пам'ять і Царство Небесне тобі, друже!», - написав у Фейсбуці заступник голови Волинської обласної ради, теж свободівець і теж журналіст Олександр Пирожик.

Нагадаємо, 3 листопада 2013 року у віці 25 років після тривалої та мужньої боротьби з важкою хворобою дочасно перестало битися серце молодого українця, хорошої людини, справжнього націоналіста, талановитого журналіста, члена Луцького міського комітету Всеукраїнського об’єднання «Свобода», депутата Луцької міської ради, заступника голови фракції ВО «Свобода» в міській раді Андрія Калахана.

ЧИТАТИ ЩЕ: НЕКРОЛОГ АНДРІЯ КАЛАХАНА - ВІД ОДНОДУМЦІВ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мішка Показати IP 9 Червня 2015 07:39
А навіщо на фоні міськрада?
щщщщ Показати IP 9 Червня 2015 14:00
знав його зуніверситету.дуже хорошою був людиною

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus