USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Некролог Андрія Калахана - від однодумців. ФОТО

4 Листопада 2013 11:03
Вічна пам'ять побратиму-націоналісту!

3 листопада 2013 року у віці 25 років після тривалої та мужньої боротьби з важкою хворобою дочасно перестало битися серце молодого українця, хорошої людини, справжнього націоналіста, талановитого журналіста, члена Луцького міського комітету Всеукраїнського об’єднання «Свобода», депутата Луцької міської ради, заступника голови фракції ВО «Свобода» в міській раді КАЛАХАНА Андрія Сергійовича.

Він був доброю і чуйною людиною з великим серцем. Активна суспільна та політична позиція Андрія Калахана для багатьох була взірцем того, як потрібно жити й служити своїй нації і державі, любити життя. Але невблаганна доля відміряла його Андрію так мало…

Ще з юних літ, з 16 років, Андрій долучився до активного громадсько-політичного життя. Немов щось передчував і поспішав жити, намагався встигнути зробити якомога більше. Він горів бажанням змінити Україну, ніколи не був байдужим до того, що відбувається з його нацією, мріяв про звершення багатовікових мрій наших предків здобути сильну, заможну й могутню Українську державу. Своєю працею він втілював ці мрії у життя.

Його енергія, сила волі, гострота розуму та природна мудрість завжди надихали тих, хто був поруч. Його ідейність, скромність і наполегливість захоплювали. За своє коротке життя Андрій зумів чимало зробити для своєї країни, якій служив вірою і правдою. Андрій став Іменем з великої літери, зреалізував себе і як журналіст, і як політик. А скільки ще корисних і потрібних справ він міг би зробити!

Передчасний кінець життя такої людини – велика втрата не лише для Луцька та Волині, а й для всієї України, для його ровесників та поколінь прийдешніх. І наш обов’язок – продовжити розпочаті ним добрі справи, звершити його мрії.

Розділяємо непоправну біль утрати з усіма, хто знав і шанував нашого побратима. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійного. Пам'ять про нього залишиться в наших серцях навічно.


Волинська обласна організація ВО «Свобода»
Луцька міська організація ВО «Свобода»


Нагадаємо, попрощатися із Андрієм можна буде сьогодні, 4 листопада, у луцькому Будинку Панахиди з 11 до 14 години.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро В. Показати IP 4 Листопада 2013 11:14
Дуже жаль такої людини! Нема слів.. співчуваю
Віта Показати IP 4 Листопада 2013 11:25
не віриться, що Андрія уже немає. Співчуваю дуже шкода але на все воля Божа
Zozulechka Показати IP 5 Листопада 2013 10:46
Спершу Ігор... Тепер - Андрій... Так несправедливо боляче, що першими відходять молоді... Біля "панахиди" вчора було велелюдно, чи не половина міськради, але перша думка була, хто ж у них там найстарший був із депутатів... Але - нймолодший(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus