USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Освідчення в коханні, аншлаг і флешмоб: у Луцьку відгриміли «Антитіла»

24 Лютого 2017 12:25
Повна зала лучан зібралася для того, аби вживу послухати «Антитіла». Концерт видався напрочуд насиченим: музиканти відіграли не лише пісні з нового альбому «Сонце», але й старі хіти. А на завершення влаштували флешмоб, передавши «концертну естафету Рівному».

Гурт «Антитіла» давно знайомі лучанам – неодноразово вони давали тут концерти, були учасниками фестивалю «Бандерштат». Цього разу «Антитіла» завітали «не з пустими руками» - привезли лучанам новий альбом «Сонце». Всеукраїнський тур в його підтримку завершиться 25 травня у Києві великим оупенейр-концертом.

Вже після перших пісень люди попіднімались зі своїх крісел та підтанцьовували під музику – всидіти під драйвові треки «Антитіл» дійсно дуже важко.

Проте, звучали і ліричні композиції. Зокрема, одну з композицій присвятили українським захисникам, які боронять країну на сході. Присутні у залі слухали пісню стоячи.

Додало атмосфери дійству і романтичне зізнання в коханні – чоловік на ім’я Ярослав при всіх подарував квіти коханій, освідчившись їй.
Двогодинна музична програма завершилась флешмобом. Фронтмен гурту Тарас Тополя попросив присутніх зачитати рядки однієї з пісень, аби передати «концертну естафету» Рівному. Луцьк, своєю чергою, отримав «привіт» від Вінниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хвень Показати IP 24 Лютого 2017 12:37
Святі боги! Хто фоткав? Чому такі лайн*ні фото?
123 Показати IP 24 Лютого 2017 13:45
твоя мамка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus