USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Освітяни Луцька просять підвищення заробітної плати

26 Квітня 2017 10:25
Із проханням розглянути питання підвищення заробітних плат працівникам дошкільних, позашкільних закладів і професійних училищ звернулися до місцевих депутатів освітяни Луцька.

Про це говорили 25 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Із підвищенням мінімальної заробітної плати двом розрядам вчителів склалася така ситуація, що працівники освіти, які фінансуються з держбюджету, отримують підвищення до зарплати, а ті вчителі, які фінансуються з місцевого бюджету, – ні. Тому працівники освіти одержують різної величини заробітні плати.

Для врегулювання цього питання з місцевого бюджету необхідно виділити 10 мільйонів 417 тисяч гривень, які покриють підвищення зарплатні вчителів орієнтовно на 4 місяці, із травня до вересня.

Йшлося, зокрема, про працівників дошкільних закладів, позашкільних закладів і професійних училищ, аби вони масово не покидали свої робочі місця та не працевлаштовувалися у школи, де заробітні плати вже підвищили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хм Показати IP 26 Квітня 2017 12:07
В 3 школі директор аферист і хабарник-давно діє ціла злочинне схема поборів грошей у школярів, в якій задіяні всі-від директора до завгоспа...у інших школах та ж сама ситуація-батьки здають гроші вчителям,а от далі вони по кищеням розсовуються - нащо тоді піднімати??
так? до хм Показати IP 26 Квітня 2017 13:17
А то яка школа? якого міста?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus