USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Освітян у Луцьку вітали з пафосом. ФОТО

2 Жовтня 2009 14:59
Духовий оркестр, квіткова композиція і навіть рекламний білборд одного з банків вітали сьогодні освітян в центрі Луцька. А у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбулися урочисті збори до Дня працівників освіти. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Розпочалося  дійство з грандіозного танцювального шоу. Діти різного віку протягом п’ятнадцяти хвилин показували свої хореографічні здібності. Глядачів здивувала різноманітність костюмів юних танцюристів, який привезли двома шкільними автобусами.
На святі були присутні очільники міських, обласних та районних рад, представники управління освіти області. Так, Микола Романюк зазначив, що волиняни можуть гордитися освітянами області. І побажав, аби частинка серця, яку віддають викладачі дітям, поверталась їм сторицею.
Значна кількість запрошених були нагородженні почесними грамотами, а декілька викладачів отримали статус звання Заслуженого працівника освіти від Президента України.
Винуватці свята зізналися, що наразі в освіті є чимало проблем як з фінансуванням, так і з законодавчими новаціями, які відбуваються з року в рік. Проте святкувати своє професійне свято вчителі будуть лише з позитивними емоціями в тісних творчих колективах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хз Показати IP 2 Жовтня 2009 16:03
вітаю!!! кращі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus