USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Під час оформлення ДТП поліцейський викрав з машини 17 тисяч

16 Березня 2016 15:33
17 тисяч доларів викрав з машини поліцейський під час оформлення ДТП у Києві. Він скористався безпорадним станом водія. Про це йдеться у повідомленні Прокуратури міста Києва, - інформує ТСН.

"Встановили, що в ніч на 13 березня під час оформлення ДТП командир роти одного з батальйонів Управління патрульної поліції у Києві проводив огляд автомобіля, який потрапив у аварію.

Скориставшись безпорадним станом водія, правоохоронець викрав кошти, які знаходилися у салоні цієї автівки", - розповіли в прокуратурі.

Зазначається, що половину цих коштів поліцейський привласнив, а іншу - роздав своїм підлеглим, один з яких й повідомив про вказані протиправні дії до правоохоронних органів. Прокуратура розпочала кримінальне провадження, були проведені обшуки за місцем проживання співробітників патрульної служби, під час яких вилучено більшу частину викрадених коштів. Поміж іншого, у одного із патрульних також вилучили близько 900 набоїв різного калібру та холодну зброю. ВІДЕО - http://magnolia-tv.com:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кейт Показати IP 16 Березня 2016 17:19
Падальщики. Надо было задокументировать передачу доли Доканеидзе
вундер Показати IP 16 Березня 2016 19:44
Патрульні це нова поліція "голуба кров " чесні і принципові які лупили всіх в тому числі старих ментів . Я думаю що для них треба терміново будувати ще одну зону бо на красній ментовській їм ж..па , допригались гаврики. А особисто я стервятніків потопив би як котят . а м****у який здав своїх звільнив би нахр** бо в подальшому на нього покластися буде неможливо
Крук В.М. Показати IP 16 Березня 2016 19:46
В семье не без урода...!!! Законы про ответственность должностных лиц за такие деяния ,- должны быть более жестокими . " КЛИН - КЛИНОМ ВЫШИБАЮТ "
нові Показати IP 16 Березня 2016 19:52
Це хвальоні нові, на американському кіно виховані, вже не скажете що старі продажні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus