USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Батько загиблого комбата 51 ОМБ допомагає АТО

18 Грудня 2014 08:44
Роботу зі збору коштів на допомогу українській армії організовує батько загиблого героя, комбата 51-ї ОМБ Леоніда Полінкевича, Колківський селищний голова Олександр Полінкевич. Про це інформують наші колеги з Волинської газети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКИЙ КОМБАТ, ЯКИЙ ЗАСЛУЖИВ СЛАВИ ЩЕ ЗА ЖИТТЯ...

З ініціативи директора Колківського будинку культури Любові Романюк працівники закладу, мешканці селища, студенти місцевого вищого професійного училища організували благодійний концерт ”Моя земля - земля моїх батьків”, під час якого збирали кошти на потреби українського війська.

У виконанні чоловічого ансамблю Будинку культури, фольклорного колективу, жіночого вокального ансамблю „Криниченька”, дитячого хореографічного танцювального колективу „Калинонька” зі сцени до присутніх у залі линули чудові композиції, сповнені патріотизму і гордості за своїх співвітчизників. Учениця Колківського вищого професійного училища Надія Шулячинська читала поезію „Нас не подолати”, написану Любов’ю Романюк.

У вестибюлі Будинку культури місцевий підприємець Микола Васага виставив на продаж штучні ялинки, а виручені гроші передав на потреби бійців АТО. Загалом зібрали 6 тисяч дев’ятсот тридцять дві гривні.

Колківський селищний голова Олександр Полінкевич повідомив присутнім, що вже з самого початку „неоголошеної війни” депутатами ради зібрано понад 50 тисяч гривень, за які придбали необхідні речі і передали на схід. Благочинний УПЦ КП Маневицького району, протоієрей Андрій дякував усім, хто долучився до благодійної акції, та поділився враженням від поїздки на схід, з якої нещодавно повернувся.

Директор Колківського вищого професійного училища Людмила Панасюк з гордістю розповіла про своїх вихованців, які не маючи фінансової можливості допомогти, готували домашню випічку, бублики, сушили овочі на борщові заправи, хлопці вирізали устілки у взуття військових та плели сітки для укриття бойової техніки. І коли одного хлопчину запитали, для чого так багато сітки, адже вже одну відправили, той відповів: ”Я плету собі, закінчу училище і піду на війну”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
пасажир Показати IP 18 Грудня 2014 09:44
Олександре Олексійовичу, Ви молодець, так тримати!
лучанка Показати IP 18 Грудня 2014 15:56
Нехай Бог оберігає!
Інна Показати IP 18 Грудня 2014 22:15
Не Палінкевич а ПОЛІНКЕВИЧ
ВН до Інна Показати IP 18 Грудня 2014 23:04
Дякуємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus