USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Озброєні молодики в балаклавах увірвалися до центрального офісу УКРОПу

19 Січня 2016 10:22
Центральний офіс партії «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» вчора ввечері, 18 січня, заблокували невідомі озброєні люди. Сталося це близько 21:00 на вулиці Воздвиженській у Києві.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала речниця партії Євгенія Кравчук.

«Прямо зараз в центральному офісі партії УКРОП на вулиці Воздвиженській перебуває більше 20 озброєних спортивних молодиків», – повідомила вона.

Зі слів речниці, частина молодиків – у балаклавах. Невідомі представилися співробітниками охоронної компанії «Альфа-щит», однак жодних документів не надали.



Зі слів Євгенії Кравчук, озброєні люди без пояснення причин заблокували усі входи і виходи з будівлі. Працівники партійного офісу викликали наряд поліції.

Додамо, що працівники Секретаріату партії були вимушені залишити будівлю через один з евакуаційних виходів. Наразі потрапити до офісу партії неможливо.

З цього приводу на сайті «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» з’явилася офіційна заява щодо блокування центрального офісу партії невстановленим озброєним формуванням. Текст публікуємо без змін.

«Увечері 18 січня 2016 року Нападники не лише оточили будівлю, але й увірвалися до внутрішніх приміщень. Слід зазначити, що працівники поліції, які прибули на місце події, не вжили заходів для повного очищення будівлі від невідомих зі зброєю. Натомість поліцейські послалися на корпоративний конфлікт, одну зі сторін якого начебто представляють нападники. УКРОП наголошує: про жоден корпоративний конфлікт стосовно будівлі, де розташований центральний офіс партії, невідомо ні її власникам, ані орендарям.

За повідомленнями наших працівників, деякі з озброєних людей заявили, що є співробітниками приватної охоронної фірми «Альфа – щит». При цьому вони користуються автотранспортом громадської організації «Лівий берег». За інформацією, яку отримала партія, обидві організації афілійовані з найближчим оточенням президента Петра Порошенка, а саме – з його особистим другом та бізнес-партнером Ігорем Кононенком. Працівники Секретаріату партії попередньо впізнали у деяких молодиках, що напали на офіс, людей, які влаштували бійку під час засідання Дніпровського районного суду м. Києва та по-звірячому побили активістів УКРОПу. Через відверту бездіяльність поліції стосовно озброєних нападників та її пряме потурання тому, щоб частина їх залишилася у будівлі, УКРОП не виключає нічного штурму та повного захоплення всіх приміщень партії. У зв’язку з черговим свідченням швидкої втрати останніх ознак цивілізованої політичної конкуренції в Україні, партія УКРОП вимагає від керівництва держави:

1. Негайно припинити політичне рейдерство та репресії.

2. Негайно захистити залишки законності та правопорядку в Україні.

3. Негайно вжити заходів для встановлення винних у цій збройній провокації. 4. Негайно припинити тиск на політичних опонентів.

5. Негайно розпочати розслідування бандитського нападу на активістів партії під час ганебного засідання Дніпровського районного суду м. Києва та бандитської облоги офісу партії УКРОП. Ми вимагаємо незалежного розслідування цих злочинів із залученням міжнародних фахівців.

Ми звернемося з таким проханням до західних союзників та партнерів України. Ми запевняємо Петра Порошенка, що жодні провокації, організовані його кримінальним оточенням в органах виконавчої та законодавчої влади, а також у правоохоронній та судовій системах, не зупинять протестів патріотів проти корупційної та зрадницької політики. Ні – корупції! Ні – бандитизму! Ні – капітуляції! Революція гідності продовжиться Революцією волі!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 19 Січня 2016 10:52
Якщо в балаклавах - то герої. Всі герої ходять в балаклавах.
Анонім до Анонім Показати IP 19 Січня 2016 11:44
правильно зробили. Чекаємо шоу в Луцьку.
103 до Анонім Показати IP 19 Січня 2016 12:10
Аби шось "изданути:))))
Анонім до Анонім Показати IP 19 Січня 2016 15:42
А ти по ходу перший клоун
Андрій до Анонім Показати IP 19 Січня 2016 11:56
коментар було видалено
підтримую аноніма Показати IP 19 Січня 2016 11:18
+
Лучанин Показати IP 19 Січня 2016 11:18
все ж нормально це паліпшення.
Коля Показати IP 19 Січня 2016 11:20
Це влада так робить , бо за Укроп проголосували більше ніж за існуючу в Україні владу.
Не за Укроп до Коля Показати IP 19 Січня 2016 11:58
а за гроші - 500 грн.
андрій. Показати IP 19 Січня 2016 15:01
мені наприклад скільки живу ще гроші ніхто не пропонував . йшов і голосував за кого треба. у влади нашої авторитет падає- то вона біситься.
ава Показати IP 19 Січня 2016 15:24
Один втік друий невспіє
Анонім до ава Показати IP 19 Січня 2016 15:43
А цього мордатого і не випреш..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus