USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пакетна пропозиція: «Волиньгаз Збут» постачатиме комерційним споживачам не лише газ, а й електроенергію*

21 Жовтня 2020 09:37
У липні 2020 року «Волиньгаз Збут» отримав ліцензію на постачання електроенергії. Рішення про видачу ліцензії ухвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Тож тепер компанія постачатиме юридичним особам та фізичним особам-підприємцям не лише газ, а й електричну енергію.

Ринок електроенергії в Україні почав функціонувати з 1 липня 2019 року. Він передбачає ринкові механізми формування ціни та конкурентне середовище. Якщо раніше представники бізнесу купляли електроенергію лише в обленерго, то зараз можуть вільно обирати будь-якого зручного постачальника. Що стосується обленерго, то їх розділили за загальною схемою: оператор системи розподілу і компанія-постачальник.

«Наш досвід у сфері постачання енергоресурсів дозволяє впевнено виходити на ринок з новим продуктом – електроенергією, – зазначає директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук. – Індивідуальне формування ціни та графіку оплати, відсутність штрафів за небаланси, персональний менеджер для кожного клієнта. Це те, що ми пропонуємо власникам малого і середнього бізнесу, підприємствам та організаціям не тільки Волинської області, а й всієї України».

Інформацію про умови придбання електроенергії можна прочитати на сайті організації.

Для обговорення деталей співпраці та укладання договору з ТОВ «Волиньгаз Збут» на постачання електроенергії телефонуйте у відділ продажів юридичним особам: (0332) 27-76-04.

Нагадаємо, що ТОВ «Волиньгаз Збут» постачає природний газ для фізичних та юридичних осіб, релігійних і бюджетних організацій з 2015 року. За цей період компанія зарекомендувала себе як надійний та зручний постачальник блакитного палива. «Волиньгаз Збут» йде в ногу з часом, розширюючи та удосконалюючи сервіси обслуговування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus