USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ігор Палиця має відновити спокій на Одещині, – політолог

6 Травня 2014 14:49
Новопризначений керівник Одеської області Ігор Палиця повинен буде забезпечити стабільність в регіоні до президентських виборів.

Про це розповів український політолог Сергій Таран, - повідомляє Gazeta.ua.

"Палиця пов'язаний з Коломойським, який показав, що перешкоджати сепаратистським виступам можливо. Зараз в Одесі та області потрібні саме такі керівники, які зможуть впоратись з небезпекою щодо стабільності у регіоні. Якщо зважати на сьогоднішню ситуацію, то призначення Палиці — це не найгірша кандидатура. Після завершення кризи на Сході, можливо, треба буде говорити про зміну команди. Але зараз на цій посаді потрібен антикризовий менеджер, який забезпечить політичну стабільність в регіоні до 25-го травня. Думаю, щодо його призначення керувались саме цим. Інших задач в регіоні зараз бути не може. В принципі, ідеологічно ця людина завжди працювала з депутатами "Батьківщини" і УДАРу", - розповів Таран.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, народний депутат Ігор Палиця очолив Одеську облдержадміністрацію. Указ про його призначення підписав виконувач обов’язків президента Олександр Турчинов. Іншим указом Турчинов звільнив з посади голову Одеської ОДА Володимира Немировського.

Палиця обирався народним депутатом по мажоритарному округу в місті Луцьк.

Довідка. Сергій Таран - політолог, співзасновник та голова Правління Центру соціологічних та політологічних досліджень "Соціовимір", директор Міжнародного інституту демократій (Україна).

Автор понад 100 публікацій в міжнародних і українських наукових та періодичних виданнях. Організатор та співорганізатор понад 60-ти всеукраїнських та міжнародних проектів.

З 2008 року веде блог на "Українській правді".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
я Показати IP 6 Травня 2014 16:01
интересно, каким способом??? А как же любимый Луцк?
Анонім до я Показати IP 6 Травня 2014 16:16
Нащастя, у Луцьку зараз немає таких проблем як на сході і півдні. Так що нехай поки там попрацює.
Лучанка Показати IP 6 Травня 2014 20:03
Верніть Ігоря Палицю,хочу в Буковель!А якщо серйозно -хай щастить на Одещині.Мирної та процвітаючої Одеси!Хай одесити приймуть Ігоря і ставляться до нього з повагою,як і ми волиняни.
від громади Показати IP 6 Травня 2014 21:38
Ігоре Петровичу, не кидайте Луцьк! Ми звикли бути з вами.
Лучанин Показати IP 7 Травня 2014 00:06
Не біда, що Палиця відтепер буде далеко від нашої Волині - йог "достойно" замінить Ігор Єремеєв!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus