USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ігор Палиця вимагає від Ради розглянути постанову про відставку Степанова

21 Жовтня 2020 12:54
Міністерство охорони здоров'я провалило боротьбу з коронавірусом, тому міністр Максим Степанов повинен піти у відставку.

Про це заявив народний депутат, голова політичної партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця під час виступу у Верховній Раді.

На його думку, недостатня кількість тестів та їхня погана якість викривлюють реальну статистику захворюваності, а відсутність необхідного обладнання в лікарнях загрожує життю українців.

«За пів року Кабінет Міністрів нічого не зробив. З Фонду по боротьбі з коронавірусом 35 мільярдів гривень пішли на дороги. Де ще 30 мільярдів? Гроші не використані. Ми перевіряли: угода про закупівлю комп’ютерних томографів не укладена. У Києві, Одесі, Харкові та інших великих містах черги на комп’ютерне обстеження по 6–7 днів. Черги на тести – по 8–9 днів. Статистика не відповідає дійсності. Президент учора сказав, що коли буде 9500 хворих на добу, країна піде в локдаун. У нас вже сьогодні більше 9000, якби тести були правильні», – заявив депутат.

Тому він звернувся до парламенту з вимогою розглянути постанову про негайне звільнення міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

«Ви повинні робити висновки по Прем’єр-міністру, по Кабміну та по міністру охорони здоров’я. Представники партії «ЗА Майбутнє» зібрали за 2 тижні пів мільйона підписів за звільнення Максима Степанова. Українці вмирають через нього, а вся відповідальність на нас з вами й на Президенті України», – заявив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт Показати IP 21 Жовтня 2020 15:15
Повністю згоден із виступом пана Палиці, очевидно він забув ще про одного "визначнгого діяча сучасності " - головного держ. санітарного ліккаря Ляшка, якого не тільки потрібно відправити у відставку, а за його злочинну бездіяльність порушити кримінальну справу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus