USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пам’ятати Героїв: у Луцьку визначили переможців волейбольного турніру, присвяченого загиблим воїнам. Фото

3 Березня 2023 16:04
У Луцьку протягом трьох днів тривав ІІІ відкритий турнір Волинської області з волейболу серед юнаків, присвячений пам’яті воїнів, які загинули, захищаючи незалежність і суверенітет України. Загалом на турнірі, який проводили за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у Луцькому педагогічному коледжі, між собою змагалося дев’ять команд, але перемогу в напруженому фіналі здобули волейболісти з Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Захищаючи Україну від окупантів, протягом років війни з російським агресором загинуло п’ятеро героїв, які були випускниками коледжу: Володимир Прокопчук, Олександр Палюх, Артем Карабан, Дмитро Пилипчук та Ростислав Слєсар. На відкритті присутні згадали загиблих воїнів хвилиною мовчання, адже вони віддали найцінніше у боротьбі за незалежність – свої життя.
Читати ще: «Ви – Україна»: у Луцьку на волейбольному турнірі, присвяченому загиблим Героям, змагається 9 команд. Фото

Сьогодні фінал турніру перевершив усі очікування вболівальників, які заполонили спортзал Луцького педагогічного коледжу. Звичайно ж, у фінальному матчі між ліцеїстами та ЛПК більшість вболівала за останніх. Саме педагоги, які були окрилені підтримкою залу, виграли першу партію. Проте ліцеїсти не планували здаватися, вигравши наступну.
Перемогу у вирішальній партії та у фіналі загалом все-таки святкувала команда Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, засмутивши господарів турніру.
Бронзові медалі приміряли волейболісти Луцького національного технічного університету. А найкращим гравцем турніру визнали гравця ЛПК Івана Ярмолюка.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода наголосила, що Фонд з перших днів свого існування підтримує талановиту молодь.

«Сьогодні ми побачили, як багато талановитої молоді є в нашому місті та області. Між собою змагалися найкращі команди, фінал був дійсно достойний», – зазначила Катерина Шкльода.
Водночас вона акцентувала, що сьогодні і у глядачів, і у спортсменів лише позитивні емоції, але усі ми маємо пам’ятати, завдяки кому ми можемо спокійно жити у відносно мирному Луцьку та проводити такі змагання.

«Ми маємо пам’ятати, якою ціною нам даються ось ці мирні турніри», – резюмувала Катерина Шкльода.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus