USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку – тридцятий волейбольний турнір «Волинь зустрічає друзів». Фото

26 Квітня 2023 15:14
У Луцьку стартував ювілейний тридцятий відкритий турнір Волинської області з волейболу серед дівчат «Волинь зустрічає друзів-2023».

Змагання відбуваються у Луцькому педагогічному коледжі за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Участь у турнірі беруть команди і з місцевих навчальних закладів, і з інших міст. Серед учасників – одинадцять команд: Луцький педагогічний коледж, Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя, Бродівський фаховий педагогічний коледж ім. Маркіяна Шашкевича, Луцький національний технічний університет, Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, Сарненський педагогічний фаховий коледж, Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж, Обласна дитячо-юнацька спортивна школа, Івано-Франківський фаховий коледж технологій та бізнесу, Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж та Збірна команда випускників Луцького педагогічного коледжу.
Читати ще: «Ви – Україна»: у Луцьку на волейбольному турнірі, присвяченому загиблим Героям, змагається 9 команд. Фото

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» не вперше долучається до проведення турнірів у Луцькому педагогічному коледжі. У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова правління Фонду Катерина Шкльода розповіла, що благодійники мають тісну співпрацю з усіма закладами освіти на Волині та у Луцьку, зокрема це стосується і Луцького педагогічного коледжу.

«Співпраця відбувається в рамках наукових робіт, покращення матеріально-технічної та навчальної бази, спортивних та молодіжних проєктів. Зараз дуже важливо всебічно розвивати дітей та молодь, тому Фонд всіляко долучається до таких ініціатив, як сьогоднішній турнір», – зазначила Катерина Шкльода.
У вітальному слові ректор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук подякував командам та їхнім тренерам за те, що вони прибули на Волинь для участі в змаганнях.

«Незважаючи на події, які відбувалися в державі, турнір завжди проводили. Перерва була лише під час карантину та початку повномасштабної війни. Збройні сили України перемагають і обов’язково здобуть загальну перемогу. Ми ж захищаємо освітній та спортивний фронт, об’єднуючись навколо наших захисників. Сьогодні тут присутні учасники перших змагань. Минуло тридцять років, а історія залишається. Ми всі любимо спорт, тому й проводимо цей турнір втридцяте», – зауважив Петро Бойчук.
Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад наголосив, що турнір «Волинь зустрічає друзів» став доброю традицією. Він подякував командам за участь та закликав гостей Волині познайомитися з обласним центром.
Після вітальних слів та низки музично-танцювальних привітань учасниці турніру нарешті почали гру. Змагання триватимуть до 28 квітня, тоді й визначать переможця.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus