USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.50

Panasonic SDR-SW20 – і не б’ється, і не тоне

24 Липня 2008 21:05
Швидкість розвитку відеотехніки в наші дні просто вражає. Технічне оснащення HI-END рівня, доступне раніше лише великим кіностудіям, зараз легко і без великих витрат можна придбати у будь-якому магазині побутової техніки. Так ми з Вами стали свідками переходу від аналогового відео (магнітної плівки) до цифрового.

Разом із цими змінами нам стали доступні нові можливості у плані відеозйомки і відеомонтажу. Сьогодні буде розглянута новинка від Panasonic, а саме модель SDR-SW20. При першому погляді на неї не відразу зрозумієш, що це камера. При розмірах 33,8 x 63,4 x 115,4 мм і вазі 224 грамів вона більш схожа на комунікатор чи мобільний телефон.

Дисплей камери 2,7” дюймовий, широкоформатний, глянцевий, у відкритому положенні повертається на 180 градусів. Яскравості і контрастності достатньо для зйомки в будь-яких умовах. Під дисплеєм розташоване стандартне для Panasonic колесо вибору режимів, зверху – клавіші зуму, а також клавіша початку запису.

Всі органи управління розмщені грамотно. Враховуючи розміри і вагу камери, користуватись ними зручно та приємно. Дана модель оснащена 10Х кратною оптикою і системою цифрової стабілізації зображення. Для збереження відео використовуються картки пам’яті SD. Ця модель може знімати відео високої якості у форматі DVD (704х576).

Цього набору функцій було б достатньо для камери такого рівня, але Panasonic зробив нам «подарунок» у вигляді сертифікації цієї моделі за армійським стандартом ударостійкості. Тобто Pansonic SDR-SW20 може падати з висоти 1,2 метра і занурюватися в воду на глибину 1,5 метра! Також камера оснащена системою захисту від пилу.

Враховуючи усі плюси цієї моделі, її можна рекомендувати усім без винятку. Камера прекрасно підійде як для зйомки відпочинку, так і для використання в екстремальних умовах. За ціною звичайної цифрової камери Ви отримуєте легкий, компактний і гарантовано надійний апарат, що допоможе реалізувати усі творчі задумки та ідеї!

Panasonic SDR-SW20 можна придбати у мережі магазинів побутової техніки «Фокстрот» за ціною 2199 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus