USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Панки хой»: у Луцьку звучали культові пісні у виконанні триб’ют-бенду

18 Лютого 2017 09:55
Майже дві години панк-року організували відвідувачам у «Пабі Лучеськ». Так, у рамках всеукраїнського туру пам’яті Михайла Горшеньова, екс-лідера гурту «Король и шут», на Волинь завітав триб’ют-бенд «Царство шута».

Виступ відбувся традиційно наприкінці робочого тижня в п’ятницю 17 лютого.

Полтавський кавер-гурт привіз до Луцька концертну програму «13 рана», під час якого звучали давно знані пісні «Проклятый старый дом», «Дурак и молния», «Ведьма и осел», «Мотоцикл».

Нагадаємо, «Король и шут» - російська хорор панк-група, створена ще у 1988 році. Родзинкою творчості цього гурту є неповторні тексти, сповнені казкового песимізму. В цих піснях оживають відьми і лісовики, мерці і тролі. В основі багатьох текстів пісень – фольклор, міфи, легенди, фентезі. Деякі підпадають під характеристику «страшні казки», інші – більш гумористичні, але з чималою долею чорного гумору. Є серед пісень й історичні тексти, є – містичні чи фентезійні.
Незважаючи на те, що лідер гурту Михайло Горшеньов помер у 2013 році, пісні «Короля и шута» досі мають свою аудиторію. Таку «свою» аудиторію зібрала й кавер-група «Царство шута»: повний зал співав разом з солістом давно знані хіти «Ели мясо мужики», «Прыгну со скалы», «Северный флот», «Месть Гарри».
Після останньої пісні музикантів довго не відпускали зі сцени. Спершу виконали «останню-останню композицію», а ударник навіть подарував глядачам барабанні палички. Та згодом після скандування «на біс» триб’ют-бенд заспівав пісню «Мертвый анархист», яка є однією з найвпізнаваніших пісень гурту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 21 Лютого 2017 12:08
Хочу широ подякувати пабу "Лучеськ", зокрема їх арт-директору за те, що вони почали організовувати концерти та тусовки такого типу. Цей вечір перевищів мої очікуання, та всіх, чиї відгуки про нього чула. Було цікаво, драйвово, якісно та круто! З епатажними артистами перефоткалися мало не всі відвідувачі!))) Останнім часом стає все цікавіше піти в "Лучеськ", а не в "Майдан". Особливо в п'ятницю! Всі, хто відпочиває в таких закладах, зрозуміють про що я;) Крім цього, нажаль, мушу висловити велике "ФЕеее" від імені багатьох відвідувачів пабу "Лучеськ" на рахунок ваших офіціантів! Вони настільки нетямущі, що це просто дивує! Довго не підходять, чекати на них потрібно по 30-40 хв, увесь час плутаються в замовленнях...і таке інше. Та ви б підняли величезну касу за цей вечір, якби не таке обслуговування. Підберіть будь ласка професійніший персонал, і ціни вам не складеш!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus