USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Папа Римський розкритикував світ за роз'єднаність та жадібність

2 Січня 2019 08:14
Папа Франциск в своєму першому посланні у новому році заявив про відсутність єдності в усьому світі і застеріг від бездушного полювання на прибуток, яке приносить користь лише небагатьом. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

"Як багато роз'єднаності і самотності навколо нас. Світ повністю пов'язаний, але здається все більш роз'єднаним", - сказав Папа у своїй традиційній новорічній месі в соборі Святого Петра.

У своїй проповіді він віддав належне материнству, сказавши, що світ, який дивится в майбутнє, забувши при цьому "погляд матері", недалекоглядний.

"Він цілком може збільшити свій прибуток, але більше не буде розглядати інших як дітей. Він буде заробляти гроші, але не для всіх. Ми всі будемо жити в одному будинку, але не як брати і сестри", - сказав Папа Франциск.

Папа Римський Франциск закликав католиків залишатися прив'язаними до Церкви, кажучи: "Єдність важливіше за різноманітність".

Він також попередив, що Церква ризикує стати "прекрасним музеєм минулого", якщо люди втратять "здивування від віри".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хохо Показати IP 2 Січня 2019 08:41
хоче всіх під одну гребьонку обєднати. пропоцтва збуваються вже сьогодні
Ау до хохо Показати IP 2 Січня 2019 10:16
А що поганого він сказав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus