USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Парк 900-річчя розчистять від повалених дерев до кінця тижня

25 Червня 2018 14:37
Попри те, що після зливи, яка лютувала в Луцьку, минув уже тиждень, деякі наслідки негоди досі не вдалося усунути. Так, в окремих мікрорайонах міста, зокрема й у парку 900-річчя, ще не прибрали повалені дерева та зламане гілля.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини виконувач повноважень керівника КП «Парки і сквери міста Луцька» Богдан Феденчук, парк 900-річчя поки очистити не вдалося, адже підприємство досі бореться із наслідками масштабної негоди безпосередньо на вулицях міста.

«Повалені дерева на вулицях міста усувають тільки працівники КП «Парки і сквери». Сьогодні (25 червня, – ВН) ми ще дорізаємо зламані дерева на вулиці Івана Франка, біля другої поліклініки та поблизу Будинку вчителя», – сказав Богдан Феденчук.

Він повідомив, що до розчищення парку 900-річчя працівники підприємства приступлять уже завтра, 26 червня. Роботи планують закінчити за кілька днів.

Нагадаємо, 18 червня через екстремальну зливу в місті деякий час був паралізований рух транспорту кількома проспектами, сильні пориви вітру зламали ялинки поблизу будівлі РАЦСу та дерева у низці мікрорайонів міста, а для ліквідації наслідків негоди довелося залучати спецтехніку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
gfh Показати IP 30 Червня 2018 15:12
Сьогодні вже 30 червня, а віз і нині там...Ніхто навіть і не думає в парку нічого чистити(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus