USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Наслідки негоди у Луцьку усуває спецтехніка

18 Червня 2018 19:12
Для ліквідації наслідків негоди у Луцьку оперативно задіяні служби МНС, ЖКП, «Спецкомунтрансу».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

"Уся спецтехніка працює над ліквідацією завалів, які спричинила стихія. Працівники житлово-комунальних підприємств розчищають двори житлових будинків від обламаних негодою гілок, сміття та повалених дерев.

Можна лише уявити силу стихії, яка з такою легкістю повалила ялини біля РАЦСу. Шкода дерев, але, на щастя, у час буревію біля ялинок не було людей і ніхто не постраждав", - зазначає посадовець у дописі.
Тим часом радник міського голови Ігор Поліщук повідомив, що внаслідок сьогоднішнього буревію в місті за попередніми підрахунками вирвано з корінням і повалено близько 20 дерев, в багатьох дворах вітром поламало гілки дерев. КП "Парки та сквери м. Луцька" сформувало оперативну бригаду, яка буде різати й вивозити повалені дерева. В першу чергу ріжуть й вивозять дерева в тих місцях, де внаслідок повалення перекрито рух.

Окрім того, зазначив посадовець, спочатку градом, а потім - сміттям й листям забито багато зливових каналізацій, внаслідок чого затоплено ряд вулиць міста. Частина вулиць затоплено через те, що зливова каналізація на них відсутня взагалі або не відповідає нормативам. На даний момент комунальні служби міста прочищають решітки зливових каналізацій й усувають підтоплення. Допомагають ліквідовувати наслідки негоди працівники ДСНС у Волинській області.

Після ліквідації наслідків негоди, місто буде прибиратись від листя, гілля й бруду в посиленому режимі.
Нагадаємо, сильна гроза з градом, громом і блискавкою накрила Луцьк пообіді. Негода повалила ялинки поблизу РАЦСу, у місті чимало поламаних гілок і підтоплених ділянок.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Червня 2018 19:35
Каналізацію зробіть,переробіть,вода не стікає,в місті є чим зайнятись,а не ви ринкі ділите і розважальні центри будуєте!!!
11 до Анонім Показати IP 19 Червня 2018 00:04
Там де є гроші те і ділим. Все інше зачекає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus