USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Парк у мікрорайоні ЛПЗ пропонують облаштувати за кошти європейського гранту

2 Квітня 2016 14:24
Велодоріжки, освітлення, стежки, викладені бруківкою та міст через річку Жидувку: мешканці мікрорайону ЛПЗ просять міську владу облаштувати єдину зелену зону мікрорайону.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня.

У запиті до міського голови депутат Євгеній Ткачук повідомив, що мешканці мікрорайону ЛПЗ звертаються щодо об’єкта природо-заповідного фонду, що розташований у межах мікрорайону. Йдеться про Дубовий гай, де вже п’ять років поспіль восени мешканці здійснюють генеральні прибирання, але цього, на жаль, мало. Сквер є єдиною зеленою зоною відпочинку мікрорайону, але досі у місті більше уваги присвячують іншим паркам та зеленим зонам.

Мешканці просять доручити відповідним управлінням разом з департаментом ЖКГ розробити проект благоустрою цієї природо-заповідної зони, а саме викласти стежки бруківкою, облаштувати велодоріжки, провести освітлення, встановити лавочки, збудувати міст через річку Жидувку і очистити русло річки, як це робили у районі проспекту Відродження з руслом Сапалаївки. Для цього пропонують використати можливість залучення позабюджетних коштів, а саме європейського гранту для облаштування скверу. До цієї справи також можуть долучитися потужні підприємства, розташовані неподалік.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
IGOR Показати IP 2 Квітня 2016 14:54
Місце чудове. Потрібно зробити за прикладом відпочинкової зони Сіті-парку. Природні можливості значно кращі і спортивні майданчики можна розмістити.
бе Показати IP 2 Квітня 2016 15:04
і самим в першу чергу не смітити
Лучанка Показати IP 2 Квітня 2016 16:35
Краще б парк навул. Потебні (Львіська) зробили,а не на тому ЛПЗ!!!
Ст.лейтенант Показати IP 2 Квітня 2016 16:48
Негайно "долучиться" також місцеве б\дло, яке все понищить і зас\ре. Це я вам кажу, як корінний мешканець ЛПЗ.
ого Показати IP 2 Квітня 2016 22:35
наскільки я знаю з власного досвіду то прибирають лише школярі з 20-і школи добровільно ПРИМУСОВО ( сама таке робила з однокласниками з 7- го чи 8 - го класу аж до 11 - го гидко бридко... а вчителі в сторонці наглядали , а за це щей оцінку могли поставити з того предмету на уроці якого це відбувалося) такщо скоро школяріа знов відправлять на толоку.
до ого Показати IP 3 Квітня 2016 10:24
але зараз мабуть після тих уроків не виникає бажання смітити будь де
лучанин Показати IP 3 Квітня 2016 22:57
ага.. облаштуйте.. особливо освітлення.. щоб банячили у ньому не зранку до смерканку.. а тепер цілодобово.. )) і так зас*али його ... і сміттям теж .. сколо жидувку геть засиплять сміттям.. доречі краще б річку почистили.. поза школою(в р-ні містка) геть поросла ядовитими лісами..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus