USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькому депутату вдалося об’єднати жителів округу для подвійної перемоги в проекті «Бюджет участі»

8 Квітня 2021 19:33
Втретє обраний депутатом Луцької міської ради Євген Ткачук використовує нові підходи у своїй роботі в окрузі.

Про досягнення представник фракції «ЗА Майбутнє» розповів у річному звіті. Зокрема про те, як вдалося двічі виграти в конкурсі «Бюджет участі» та залучити необхідне фінансування на масштабні проекти: капітальну реконструкцію скверу «Дубовий гай» та заплановану реконструкцію пішохідних доріжок уздовж бульвару Дружби народів.

«Минулий рік став роком тісної та постійної співпраці з мешканцями округу, а також реалізації масштабного проекту реконструкції скверу «Дубовий гай», – розповів Євген Ткачук. – Працював не тільки у своєму виборчому окрузі, реагував на звернення та прохання лучан в цілому по місту. Переконаний, що депутати зобов’язані працювати не тільки в сесійній залі, але і на своїх округах та для усього міста постійно. Тому одна з моїх цілей – працювати в команді та у постійній взаємодії з виборцями – реалізована».

За словами Євгена Ткачука, потрібно вміти бачити і використовувати нові можливості, які відкриваються перед лучанами. Ось чому депутат ще позаторік проводив постійну роботу з мешканцями, аби перемогти в конкурсі «Бюджет участі», який у разі перемоги дозволяє залучити близько 250 тисяч гривень на реалізацію тієї чи тієї ініціативи.
«Давно прагнув здійснити реконструкцію скверу «Дубовий гай», який перебував у незадовільному стані, – каже Євген Ткачук. – Але на це потрібні були чималі суми, тому участь у проекті «Бюджет участі» стала тим першим етапом, який надав стартове фінансування, а також побачити, чи цікава ця ініціатива людям. Бо ж голосують за проекти безпосередньо громади, і кожен голос у ньому має значення. Спочатку нам не вистачило голосів, тому подавав цю ініціативу вдруге, при цьому дуже посилено працював із людьми. Розповідав про проект на зустрічах, у соцмережах. І нам вдалося увійти в число переможців, зібравши 511 голосів за проект реконструкції скверу «Дубки». Відтак ініціював виділення співфінансування з міського бюджету і, отримавши достатню суму, задум було реалізовано».
У сквері облаштовано мережу пішохідних доріжок, створено зручний спуск для людей з інвалідністю, доріжки обладнано поручнями. Встановлено сучасні лавочки та смітники, а також сучасну мережу LED-ліхтарів. На завершальному етапі – облаштування дитячої розважальної території.
«Оскільки цей досвід виявився позитивним, то минулого року як житель міста подав ініціативу на конкурс «Бюджет участі» стосовно реконструкції пішохідних доріжок на бульварі Дружби народів. Знову почалась посилена робота з людьми, інформування про проект і його можливості. І ми знову увійшли в число переможців. 690 лучан віддали свої голоси за цю ініціативу, тому я працюватиму, щоб залучити дофінансування з міського бюджету і приступити до реалізації проекту», – зазначив обранець громади.
Серед інших реалізованих проектів Євгена Ткачука в якості обранця громади: реконструкція пішохідної доріжки, яка веде до школи №20 і пролягає між двома дитсадками; заміна вікон у школі №20 на нові металопластикові; капітально відремонтовано спортивну залу школи №20, яка постраждала через аварію і загоряння проводки; облаштування 15 пісочниць, реконструкція дитячого обладнання в окрузі; проведення якісного ямкового ремонту в мікрорайоні ЛПЗ; організація толок на території скверу «Дубовий гай» і річки Жидувки, закріплення відповідального працівника за територією парку, який постійно здійснює прибирання.
Із початком карантину депутат організував безкоштовне технічне обслуговування для автомобілів швидкої допомоги на своєму підприємстві.

До слова, на місцевих виборах Євген Ткачук отримав більше 800 голосів виборців і увійшов у ТОП-5 депутатів Луцької міської ради із найвищим рейтингом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Очам не вірю ! Показати IP 8 Квітня 2021 21:55
А шо на ГПЗ хіба вже літо ?
Хммм до Очам не вірю ! Показати IP 8 Квітня 2021 22:24
це ще минуло-річний піар який знову дістали з довгого ящика...
Лучан Показати IP 8 Квітня 2021 22:59
Можна подумати що після облаштування скверу у Дубках там стало меньше тусити алкашів і тих хто там постійно пиячить після зміни на Підшипниковому заводі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus