USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Паркурщики матимуть власне «місце під сонцем»?

5 Лютого 2013 11:34
Ковельські спортсмени, які займаються стріт воркаутом та паркуром, звернулися до представників влади з проханням знайти їм місце для тренувань.

Наприкінці минулого тижня паркурщики та стрітворкаутери Ковеля, а також громадські активісти зустрічалися з представниками міської влади. Спортсмени намагалися переконати місцевих керманичів дати відповідні дозволи на будівництво спеціального майданчика для тренувань. Спортсмени також продемонстрували свої вміння.

Як повідомили у відділі спорту Ковельської міської ради, звернення спортсменів розглянуть на сесії міської ради, а потім приймуть рішення щодо виділення земельної ділянки.

Довідково:
Паркур (фр. parkour, спотворене від parcours — смуга перешкод, дистанція) – це фізична дисципліна, в якій тренується подолання будь-яких перешкод на своєму шляху, за допомогою пристосування своїх рухів до навколишнього середовища.

Стрітворкаут (від англ. street workout - вуличне тренування) — тренування на турніку, брусах, яке відбувається тільки на свіжому повітрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
анонімус Показати IP 5 Лютого 2013 12:31
а раніше це називалось "йдемо, по будівництву полазимо"
Вадим до анонімус Показати IP 5 Лютого 2013 16:32
Точно!
Паркур Показати IP 5 Лютого 2013 13:23
А луцьким? В нас кращі є))
Миколай Показати IP 5 Лютого 2013 22:04
Турніки де поділися з усіх майданчиків? Для паркура тренувальним майданчиком має бути ... місто. Шукайте хлопці.
Олександр до Миколай Показати IP 10 Лютого 2013 16:45
Особисто я так і тренуюсь.Просто з часом росте кількість бажаючих займатись паркуром.Часто це малі діти. Якщо не взяти їх під контроль , то це може привести до фатальних наслідків, а майданчик такого типу забезпечить безпечне місце для пізнання основ паркуру і воркауту. Та і взагалі місце такого типу стане прикладом, місцем відпочинку і розвитку для здорової молоді,проведенням спортивних подій та фестивалів.
макс Показати IP 14 Листопада 2013 17:55
привет меня зовут макс кто дружить будет
макс Показати IP 14 Листопада 2013 17:56
кто паркуру научит

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus