USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Парламентарії у листопаді будуть розбиратися з волинськими силовиками

29 Липня 2008 09:36
Народний депутат України Олександр Рябека, на відміну від начальника Любомльського міжрайвідділу СБУ Юрія Кушнерука, не вважає корупціонером тимчасового виконувача обов’язків Голови Служби Безпеки України Валентина Наливайченка. Про це він 28 липня проінформував у телефонному коментарі «Волинським Новинам».
«Дай Боже, щоб кожен керівник такого рангу був, як Валентин Наливайченко», – наголосив пан Рябека, коментуючи закиди на адресу тимчасового виконувача обов’язків Голови СБУ. Як зазначив парламентарій, керівник «еліти» спецслужб і водночас чиновник такого високого рангу не може бути задіяним у корупційних діях.
Крім того, Олександр Рябека як представник Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Верховної Ради проінформував, що плановане на осінь виїзне засідання цієї структури парламенту пройде на Волині у листопаді. Що ж до конкретних дат, то наразі це невідомо з огляду на те, що ще немає розкладу сесійних засідань Верховної Ради.
Довідково:
9 липня начальник Любомльського МРВ СБУ Юрій Кушнерук повідомив, що спрямував до Генпрокуратури заяву із проханням дати оцінку діям т.в.о. голови СБУ Наливайченка, які, на його думку, мають злочинний і корупційний характер.
Того ж дня Олександр Рябека розповів, що у вересні або жовтні цього року в Луцьку планується провести виїзне засідання комітету, який він представляє, через слабку координацію дій між правоохоронними структурами Волинської області: СБУ, МВС, прокуратурою та іншими силовиками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus