USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Партія Садового може бути причетною до розкрадань в «оборонці»

19 Березня 2019 15:01
Партія Андрія Садового «Самопоміч» причетна до розкрадань в Укроборонпромі.

Про це заявив політик Андрій Портнов у своєму Telegram-каналі.

Як повідомили журналісти Слідства.Інфо, колишній спеціальний агент Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Євген Шевченко, який фігурував у журналістських розслідуваннях Бігус.Інфо про численні розкрадання при закупівлі деталей для Укроборонпрому, працював помічником народного депутата від фракції «Самопоміч» Семена Семенченка.

За інформацією проекту Слідства.Інфо «Посіпаки», Євген Шевченко був помічником Семенченка на громадських засадах. Водночас з офіційного сайту Верховної Ради ця інформація зникла наприкінці минулого тижня. Журналісти Слідства.Інфо зберегли скриншот сторінки за 14 березня 2019 року, де Євген Шевченко ще в списку помічників.

Євгена Шевченка часто помічали в оточенні Семенченка. Вони, зокрема, разом їздили в закордонні дипломатичні поїздки народного депутата.

Нагадаємо, 25 лютого проект «Наші гроші з Денисом Бігусом» оприлюднив розслідування, в якому йшлося, що син на той час першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор разом з Віталієм Жуковим та Андрієм Рогозою контрабандою поставляли оборонним підприємствам України російські деталі або деталі з українських військових частин за завищеними в декілька разів цінами. Президент фактично визнав достовірність розслідування «Наших грошей» і звільнив Олега Гладковського з посади заступника секретаря РНБО. САП відкрила кримінальне провадження для перевірки оприлюднених журналістами фактів про мільйонні оборудки в оборонній сфері.

Євген Шевченко, який на той час співпрацював з НАБУ, підтвердив, що заробляв на постачанні деталей разом з Рогозою, з яким, за його словами, вони «дружать уже багато років».
Зі слів Андрія Портнова, враховуючи ці обставини, можна стверджувати, що Самопоміч причетна до розкрадань, а її керівники – в курсі злочинів правлячої верхівки.

Тож одразу після виборів, зі слів політика, потрібно провести розслідування, яке визначить ступінь участі Самопомочі в розкраданні армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 19 Березня 2019 15:06
Самонемич в курсе всего. В стране нужно отстранять от власти всех, кто находился там в последние 28 лет! Всех без исключения! Они все вскормлены молоком от одной коровы - КОРРУПЦИИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus