USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани-кандидати від «Самопомочі» у парламент

10 Вересня 2014 15:42
З’їзд політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” відбувся сьогодні, 9 вересня, у Києві, - пишуть на сайті політсили.

Під час З’їзду лідер організації Андрій Садовий заявив: “Ми оприлюднюємо сьогодні всі прізвища, які є в списку. І просимо громадських активістів, журналістів дати нам чітке розуміння – чи варті ці люди представляти нас у парламенті. І тільки враховуючи думки людей, ми проаналізуємо список на З’їзді наприкінці тижня і вирішимо остаточно, яким буде наш список”.

Серед оприлюднених прізвищ - зокрема і лучани. Це заступник міського голови Луцька Тарас Яковлев та громадська активістка Юлія Вусенко.


Нагадаємо, у серпні мер Львова, лідер партії Андрій Садовий приїздив до Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 43
Кайдаш Показати IP 10 Вересня 2014 15:57
Немає місця в цій "сім'ї"для українців.Як не Шльома,то Циля,як не Бузя,то Іцхак і так на протязі 23-ох років,не рахуючи більшовизму.УКРАЇНЦІ! ДЕ ВИ? КОЛИ ПАРЛАМЕНТ УКРАЇНИ БУДЕ СКЛАДАТИСЯ З ОДНИХ УКРАЇНЦІВ? МИ Є НАЦІЯ,ЧИ РАБИ І ЛОХИ?Доки будемо слухати брехню жидів і голосувати за них,а вони будуть нас експлуатувати і наживатись? Час працює на нас.
Анонім до Кайдаш Показати IP 10 Вересня 2014 15:59
Час працює на вас? Великі сумніви...
50 cent до Кайдаш Показати IP 10 Вересня 2014 17:54
На жаль, ЛОХИ, а від того і раби.... Так, що не "ісключЄно", що усі ці революції -- не справа рук ЖИДІВ, які нині організовують черговий перерозподіл УКРАЇНСЬКОГО майна....
Сергій Показати IP 10 Вересня 2014 15:58
Оце так новина.І в цю партію залізли непотрібні люди.Думав буду за цю партію голосувати а як почитав (Яковлев) вже точно не буду.
Анонім Показати IP 10 Вересня 2014 16:00
От ця пика то якраз потрібна в парламентів.Геть з глзуду зїхали ні за кого з них голосувати не буду.За що гинули наші хлопці і гинуть за морди гидкі
Че Показати IP 10 Вересня 2014 16:01
Я думав Садовий буде прискіпливо ставитись до підбору команди. Цікаво по чому місце???
Анонім до Че Показати IP 10 Вересня 2014 16:03
Ой дорого, нам не по карманцу, треба красти довго, а нас до корит не допустять
Анонім до Че Показати IP 10 Вересня 2014 16:03
"Цікаво по чому місце???" ,- в таку партію: літра бурачанкі.
Ваня Показати IP 10 Вересня 2014 16:02
В АТО його хай повоює,бо при кориті він вже є, а ні давай вище,мало ще видно вкрав.Ні одного,хто був при кориті при цій бандитській владі
Сергій Показати IP 10 Вересня 2014 16:03
І ще, Чому в нас як тільки створюється нова партія з більш-менш нормальним лідером туди зразу залазить куча гі----на.
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2014 16:10
Яковлева не те що в парламент, його в громадський туалет страшно впускати, бо папір стирить!
поліщук до Лучанин Показати IP 10 Вересня 2014 16:37
Оце ви влучно сказали! Точніше й дотепніше не скажеш.
віктор Показати IP 10 Вересня 2014 16:10
яковлєв молодий та ранній...не зря говорять що одна паршива вівця може все стадо зіпсувати
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2014 16:16
Зверніть увагу на те, що всі коментарі про Яковлева негативні, а оцінки коментарів лише позитивні!!! Може все-таки ЛЮСТРУВАТИ(або каструвати) того юного негідника ? ;)
думка до Лучанин Показати IP 10 Вересня 2014 16:42
Яковлєв у фонді держмайна вже наробив, як кіт на глині. Тепер у мерії. Романюк, вочевидь, розкусив його "талант" дерибанщика і вирішив спекатися, порекомендувавши Садовому.
РІШЕННЯ ПРО БАГАТОМІ Показати IP 10 Вересня 2014 16:18
Як повідомив заступник міського голови Тарас Яковлев, представники виконкому спільно із представниками ДКП «Луцьктепло» розглянули можливість отримання кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку на здійснення енергозберігаючих заходів. Йдеться про кредит терміном на 13 років, перша сума якого становитиме 3 мільйони євро з відсотковою ставкою 0,75%, кошти ЄБРР становитимуть 7 мільйонів євро з кредитною ставкою в розмірі приблизно 0,3% та маржею на залишок 6% та грантових коштів від ЄБРР у сумі 4 мільйонів євро. Загалом передбачається освоєння понад 14 мільйонів євро. Планують встановити приблизно 200 індивідуальних теплових пунктів у житлових будинках, витратити 700 тисяч євро на облаштування котельні на твердому паливі, яка обслуговуватиме район ЛПЗ, здійснити реконструкцію центральних теплових пунктів мереж, заміну старих газових котлів тощо. Окупність проекту, зі слів Тараса Яковлева, становитиме приблизно 7 років. Втім, проект рішення не знайшов одностайної підтримки депутатів. Так, член депутатської групи «Новий Луцьк» Петро Савчук зауважив, що проект загалом непоганий, але це «крок вперед та два кроки назад», адже старі газові котли пропонується замінити на нові котли, які також працюють на газі, замість переходу на інші види палива. З його слів, проект рішення не направлений на інтереси громади міста, адже, «якщо дірява труба, скільки не розганяй енергоносій, через діру вилітатиме більше коштів». Він пропонував відправити проект на доопрацювання. Своєю чергою, член депутатської групи «Новий Луцьк» Рустам Дячук повідомив, що текст кредитної угоди надійшов в секретаріат Луцькради лише вчора, тож депутати не мали можливості досконало вивчити об’ємний документ. До того ж, він закликав спочатку заслухати фінансовий звіт про діяльність ДКП «Луцьктепло» за 2013-2014 роки,а рішення ухвалити під час окремої позачергової сесії у вересні. Депутат також висловив сумнів у доцільності облаштування котельні на вулиці Боженка. Підтримати проект рішення закликав колег депутат Андрій Козюра, наголошуючи, що потрібно докладати максимум зусиль для залучення грантових коштів у міський бюджет. Не ухвалювати важливий документ «з колін» закликав колег і член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук. Він наголосив на важливості досконалого вивчення кредитного договору. Також він акцентував увагу на проблемах, які існують у підприємстві. Так, нещодавно відбулися трудові збори колективу за участі міського голови, під час яких працівники висловили невдоволення керівництвом. Натомість кадрових змін у керівництві ДКП «Луцьктепло» досі не відбулося. http://www.volynnews.com/news/society/rishennia-pro-bahatomilyonnyy-kredyt-dlia-lutsktepla-pryynialy-z-kolin/
ПРИЙНЯЛИ «З КОЛІН» Показати IP 10 Вересня 2014 16:21
РІШЕННЯ ПРО БАГАТОМІЛЬЙОННИЙ КРЕДИТ ДЛЯ «ЛУЦЬКТЕПЛА» ПРИЙНЯЛИ «З КОЛІН» http://www.volynnews.com/news/society/rishennia-pro-bahatomilyonnyy-kredyt-dlia-lutsktepla-pryynialy-z-kolin/ Маючи лише одну ніч для вивчення кредитного договору, депутати Луцької міськради підтримали рішення щодо отримання багатомільйонного кредиту ЄБРР для ДКП «Луцьктепло». Питання про надання місцевої гарантії для забезпечення виконання ДКП «Луцьктепло» зобов’язань перед ЄБРР на інвестицію у проект модернізації інфраструктури теплопостачання у Луцьку та про надання підприємству дозволу на отримання кредиту та укладення договору гранту з ЄБРР розглянули під час 63-ї сесії Луцькради 27 серпня.
Микола Показати IP 10 Вересня 2014 16:32
Тут ми всі пишемо свої коментарі до двох осіб з нашої області. В статті говориться, щоб активісти, журналісти дали оцінку чи варті кандидати мандату. А не написано куди саме писати, стукати і казати. що Яковлєва не можна брати в ті списки. Не та людина з Волині, яка варта представляти нашу область в парламенті. Щодо Юлії Вусенко сказати нічого не можу, бо інформацією не володію.
Лучанин до Микола Показати IP 10 Вересня 2014 16:40
Підписуюсь під кожним словом! Дуже доречне зауваження!
НІНА ЛОГІКА до Микола Показати IP 11 Вересня 2014 09:49
Чия це п***ка ця Юля? Я її перший раз бачу і чую. Що вона конкретно зробила, де працювала, кому сприяла????
Дупотат Показати IP 10 Вересня 2014 16:54
Тут Яковлєв. А ви ще почуєте, хто очолив міську пропрезидентську партію "Солідарність". Тоді взагалі, з радості повні штани накладете.
Будь ласка до Дупотат Показати IP 10 Вересня 2014 17:59
Інформацію в студію
Кайдашу Показати IP 10 Вересня 2014 16:55
А що, яковлєв - жид?
Кайдаш до Кайдашу Показати IP 10 Вересня 2014 17:58
Яковлєв,це чисто жидівське прізвище,так само як Кварцяний,Сапожніков,Саганюк Шиба,Бунда,Козюра,Козюта,Банада,Байцим,Фурса,Фурман і т.д.,ло безкінечності.
НІНА ЛОГІКА до Кайдашу Показати IP 11 Вересня 2014 09:50
Женився на жидовці - 2-й раз правда.
Мутный тип Показати IP 10 Вересня 2014 16:59
Какие то мутные глазки у парняши. Такие у воров или ментов.
5 копійок до Мутный тип Показати IP 11 Вересня 2014 22:16
коментар було видалено
ЛУЧАНКА Показати IP 10 Вересня 2014 17:54
Яковлєва ні в якому разі.Горгуту разом з Романюком продав варшавськии ринок.Він переживає за бюджет Горгута а не за бюджет міста .Яковлєв не вартии нас представляти у парламенті.
Свідок Показати IP 10 Вересня 2014 17:58
Юлія в житті набагато вродливіша, ніж на цьому фото... Щодо Тараса, то ноу комЄнт....Партія -- ця звісно лайно, але ці двоє чиї то нащадки, Що один ледь шмарклі підтерши уже зам мера, а інша благодійнецею стала і такою волонтеркою, шо ППЦ.... Тікі ті хто знають -просвітіте)
Наталя Показати IP 10 Вересня 2014 19:10
Про Яковлева сказано більш ніж достатньо ОДНЕ СЛОВО - недостойний! А хто знає іншого кандидата? Хто така Юлія Вусенко і які її заслуги перед громадою міста Луцька чи області? Знову будемо обирати "коті в мішку"? Скільки вже можна тримати людей за "мовчазну скотину"! 1.В новий парламент не пропускати ЖОДНОГО із тих хто був депутатом будь-коли. 2. Кандидатів висувати після широких громадських слухань. 3. Жодному олігарху не місце в парламенті.
Лісник до Наталя Показати IP 11 Вересня 2014 09:43
Шановна Наталіє. Нічого не змінилось з часів Римської демократії. Бидлу - "хліба і видовищ", а олігарх в парламенті. Ми продажні "хохли": продавали свої голоси за Януковича, потім за Ізю депутата - губернатора Одеси. Тому не дивуймося, що незабаром взагалі позбудемось незалежності, оскільки її вже продали, не москалям, так голубій з рожевим Європі за кредити. Славав Україні.
до Яковлева Показати IP 10 Вересня 2014 19:42
Це просто жах. Як можна таке допустити. Яковлева стидно слухати -обмежений словниковий запас і безкінечне е та ну . Невже він себе критично не оцінює. Що ж він зможе зробити у Верховній Раді для людей. Для себе то навіть і сумнівів немає. Хлопче , зніми свою корону, звізду з лоба і навчися говорити, робити щось для людей показати свою якусь позицію. Куди лізеш із грязі в князі, не позорся.
Олександр Показати IP 10 Вересня 2014 20:45
Хто така та "активістка" - вперше чую (се саме про сеюе говорить), а Яковлєв - це Яковслєв і не більше. Най Садовий з такими активістами сам за себе голосує...
Лучанка Показати IP 10 Вересня 2014 21:10
Розчарована у Садовому. Як можна згубити авторитет підібравши таке лайно в команду. Садовий має подякувати Яковлеву за фейк. Вибрати Яковлева у свою команду це над безглюздя. Вражена і активісткою. Що ж зробила вона, чим така шана заслужена.
Володимир Показати IP 10 Вересня 2014 21:25
Хто міг підсунути Садовому таку свиню - взяти у список Яковлєва. Рахуй, "Самопоміч" в Луцьку вже зазнала поразки
стоп Показати IP 10 Вересня 2014 22:03
ми стояли а вони лизуть
віктор Показати IP 10 Вересня 2014 22:43
все прочитав і зрозумів- яковлєв ла ла ла ла ла ла ла ла ла
ВАУ Показати IP 11 Вересня 2014 00:09
А колись Яковлєв починав з того, що балони заправляв!А тепер державою заправляти хоче!Жах!Якби нормальна людина прочитала всі ці коменти про себе - на ранок би повісилась!А тарас до виборців прийде.
член громади Показати IP 11 Вересня 2014 06:54
Все це лайно просуває голова міста Микола Романюк. Хто ця дівка, з яких кущів вона викотилась, що вона зробила в цьому житті? Жах! Б...ь, я подивився на цих кандидатів і покрився холодним потом. Пріплилі, по картині Рєпіна!
х Показати IP 11 Вересня 2014 09:10
Юля Вусенко-дочка багатого підприємця, який має нічний клуб"Метро"-заклад темний, піариться на чужих досягненнях, посміховисько одне, її татусь копійки не дав на АТО, жиди всі в роду їхньому, я єдине думаю-чого жиди так рванули, де ми, українці? Ото горенько нам, нема просвітлої години.
Лучанин до х Показати IP 12 Вересня 2014 16:36
власник Метро : Лазорко Олександр, бандюга ще той і в нього син. Директор Метро, Собчук Сергій, чоловік сестри Лазорка. Так що, тут щось не клеїться
НІНА ЛОГІКА Показати IP 11 Вересня 2014 09:54
Так це донька Сергія Дмитровича (Синатра, Метро і т.д.?) Ну це взагалі ні в які рамки не влазить! ЛЮДИ, ХВАТИТЬ БУТИ ЛОХАМИ!НА ВИЛА ЇХ! Бо списки закриті, знову нам нормально вибрати не дадуть!
Владимир Показати IP 12 Вересня 2014 08:00
странно, партия представляет себя как команду профессионалов, а по сути какой-то филиал майдана... нет, я конечно ничего против майдана не имею, но сейчас к власти должны придти реальные специ, которые знаю что делать и имеют четкую антикризисную программу, хоть такая пока только у комуняк есть, дополненная пакетом реформ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus