USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Партія «ЗА Майбутнє» – серед лідерів на Волині та ще в кількох областях, – соціологи

24 Вересня 2020 21:55
Політична партія «ЗА Майбутнє» є одним з лідерів виборчих перегонів з місцевих виборів одразу в декількох областях України.

Про це свідчать дані опитування соціологічної групи «Рейтинг», проведеного у вересні, передає УНІАН.

Зокрема, на Волині політсила впевнено лідирує у партійному рейтингу до обласної ради. Підтримати «ЗА Майбутнє» готові 37,8% опитаних жителів регіону, які визначилися зі своїм вибором і мають намір голосувати. Цей показник втричі перевищує рейтинг провладної «Слуги народу», за яку висловилися 12% респондентів. Партійну трійку Волині замикає «Європейська солідарність» з рейтингом 11,7%.
Серед місцевих політиків жителі Волині найбільш позитивно оцінили представників партії «ЗА Майбутнє» Ігоря Палицю та Ігоря Поліщука.

Читати ще: На Волині на всіх рівнях лідирує партія «ЗА Майбутнє». Дослідження

В Івано-Франківській області до трійки лідерів, за даними «Рейтингу», увійшли «Свобода», «ЗА Майбутнє» та «Батьківщина». Їх готові підтримати відповідно 22%, 19,2% та 14,7% опитаних соціологами жителів регіону. Найбільш популярними політиками у прикарпатців є Руслан Марцінків (мер Івано-Франківська) та Олександр Шевченко («ЗА Майбутнє»).
На Черкащині найбільшу підтримку виборців може отримати також «ЗА Майбутнє». Соціологи кажуть, що рейтинг цієї політсили в регіоні зараз тримається на рівні 21,5%. Далі йдуть «Слуга народу» (20,5%) і «Батьківщина» (12,1%). Найбільш рейтинговими політиками серед жителів Черкаської області є Анатолій Бондаренко та Антон Яценко, обидва представляють «ЗА Майбутнє».
Що стосується політичних уподобань жителів столичного регіону, то вони, за даними соціологів, найбільш різнобічні. Нині лідерство утримує «Слуга народу» (25,4% опитаних, які визначилися з вибором і будуть голосувати). Далі йдуть «Батьківщина», «Євросолідарність», ОПЗЖ і «ЗА Майбутнє». Найбільш рейтинговим політиком у Київській області є Олександр Дубінський («Слуга народу»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 24 Вересня 2020 22:13
Курчат по осені рахують!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus