USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Партія «ЗА Майбутнє» відкликає волинського нардепа із ТСК, що розслідує порушення суверенітету України

9 Липня 2021 11:26
Партія «ЗА Майбутнє» відкликає народного депутата Ігоря Гузя зі складу тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради з розслідування можливих протиправних дій представників органів державної влади та інших осіб, які могли сприяти порушенню державного суверенітету, територіальної цілісності й недоторканності України.

«Рішення ухвалено після відповідних політичних консультацій і пов’язане з участю в складі ТСК на посаді заступника голови комісії народного депутата, члена депутатської фракції «Опозиційна платформа – За життя» («ОПЗЖ») Рената Кузьміна», – йдеться в заяві партії, розміщеній на сайті політичної сили.

У заяві наголошується, що партія вважає неприпустимою участь у складі комісії з отриманням доступу до державної таємниці людини, яка під час Революції гідності була членом команди президента-втікача Віктора Януковича, засудженого в Україні за державну зраду.

«Ні партія, ні учасник Революції гідності народний депутат Ігор Гузь не бачать можливості співпраці в межах ТСК із Кузьміним. Партія «ЗА Майбутнє» переконана, що він має бути виключений зі складу комісії», – наголошується у заяві.

Як повідомлялося, голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія звернувся до керівництва фракції «ОПЗЖ» замінити свого представника Кузьміна в ТСК, однак він брав участь на першому засіданні ТСК, де приступили до розгляду «справи вагнерівців».

Раніше своїх представників із ТСК також відкликали фракції «Батьківщина» і «Голос», а фракція «Європейська солідарність» не надала кандидатури в комісію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виборець Показати IP 9 Липня 2021 11:41
А чого пізніше від інших ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus