USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Партія регіонів хоче продовжити депутатам термін

15 Вересня 2010 12:39
У Партії регіонів вважають «реальним кроком» продовження терміну повноважень Верховної Ради.

Про це заявив лідер фракції регіоналів у парламенті Олександр Єфремов, - пише Українська правда.

«У нас зараз розведені в часі вибори президента і Верховної Ради, хоча логіка підказує, що вони повинні проводитися в один час, щоб країна через рік не ходила на виборчі дільниці», - сказав він.

«Логічно було б зробити так, щоб вибори парламенту, приміром, проходили навесні, а вибори до місцевих рад - восени. Тоді ми за рік проходимо процедуру виборів, і п'ять років держава живе і працює нормально», - зазначив регіонал.

Однак, за словами Єфремова, «щоб це здійснити, треба продовжити чиїсь повноваження: або президента, або Верховної Ради.

«Звичайно, продовжити повноваження президента навряд чи вийде, тому найбільш реальний крок - продовжити повноваження парламенту», - заявив він.

«Якщо переобрати парламент в 2012 році, а потім на три роки продовжити повноваження президента - ви розумієте, що тоді про нас будуть говорити. І президент на це сам ніколи не піде», - підкреслив регіонал.

«Тому необхідно буде порадитися з народом - щоб не група народних депутатів приймала рішення продовжити собі повноваження, а народ приймав відповідне рішення», - вважає Єфремов.

Крім того, він заявив, що не знає, коли Конституційний Суд винесе рішення у справі щодо скасування політреформи.

«Якщо, припустимо, КС визнає закон №2222 неконституційним, він дасть вказівку відповідним органам влади привести законодавство у відповідність з цим рішенням», - зазначив регіонал.

«Якщо для цього будуть потрібні зміни до Конституції, вони будуть проведені за всію процедурою - за дві сесії, кількістю в 300 голосів і т.д.», - додав Єфремов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Українець Показати IP 15 Вересня 2010 13:40
Фотка відповідає іміджу ПР.
Українець Показати IP 15 Вересня 2010 13:59
Так вже вони і народ послухали!
Я Показати IP 15 Вересня 2010 17:09
Скоро буде монархія!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus