USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Партія регіонів підпише коаліційну угоду

4 Грудня 2008 13:03
Партія регіонів поширила заяву, в якій оголосила про те, що сьогодні, 4 грудня «розпочинає офіційні переговори на тему підписання антикризової коаліційної угоди». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Наразі призначено переговірників із усіма парламентськими фракціями: Андрій Клюєв відповідає за переговори з БЮТ, Олександр Єфремов - з НУНС, Володимир Рибак - з КПУ, Микола Азаров - з Блоком Литвина, – повідомляє ZAXID.NET із посиланням на прес-службу ПР.
«Суть проекту антикризової коаліційної угоди складають виключно економічні питання. До нього не включене жодне ідеологічне питання. Основна мета документу - негайне виведення України з кризи і збереження робочих місць», - наголошується в заяві регіоналів. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus