USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ПАРЄ проголосувала проти повернення Росії

11 Квітня 2019 08:15
Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію «Про виклики перед Парламентською асамблеєю Ради Європи». Вона містила норми, які мали зняти санкційний тиск з Російської Федерації. Проте перед голосуванням небезпечні правки прибрали.

За документ, який готував проросійський дипломат Тіні Кокс (Нідерланди) і чиї положення на користь Росії виключили, проголосували 105 членів ПАРЄ, 30 – проти, 16 утрималися, повідомляє «Європейська правда».

Замість чинної санкційної процедури пропонували ввести іншу – складнішу за механізмом запровадження. Складну процедуру таки запровадять, але вона існуватиме паралельно із чинним алгоритмом введення санкцій. Також ПАРЄ зберегло за собою право самостійно вводити санкції проти Росії.

Росія заявила, що розглядає можливість виходу з Ради Європи, якщо права її делегації в Парламентській Асамблеї (ПАРЄ) не відновлять до виборів генерального секретаря організації.

У 2018 році ПАРЄ відмовилася голосувати за зміну санкційних правил щодо Росії і відклала це питання на 2019 рік. Тому Росія не змогла поновити своєї участі в організації до кінця 2018 року. Натомість у РФ вважають, що в організації немає майбутнього без Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пенсіонери Показати IP 14 Квітня 2019 16:20
14 0.4 2019Рр. На суспільному TV вальцман Розмазував фекалії і грубіянив Зеленському: оприлюднені шокуючі деталі про ганебного пенсійного крадія петька порошенка!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus