USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцьком курсувала маршрутка без гальм, – мережі

22 Серпня 2018 16:12
У Луцьку маршрутка №31 перевозила пасажирів із несправними гальмами. На зауваження пасажирів водій реагував агресивно. Тим часом перевізник, який обслуговує маршрут, коментувати інцидент відмовився.

До слова, вчора у мережі Фейсбук користувач Vlad Morozovskiy опублікував допис, в якому розповів про свою поїздку маршруткою №31. Зі слів чоловіка, водій автобусу користувався ручними гальмами. Каже, коли зробив зауваження водієві, той пригрозив висадити його.

«Маршрутка №31. Іза такий сервіс і «безпеку» підвищують ціну за проїзд», - йдеться у дописі.

Зі слів Владислава, про інцидент він повідомив у поліцію, однак, там, своєю чергою, зазначають, що виклик не надходив.



На відео видно, як водій користується ручними гальмами.

Інформаційне агентство Волинські Новини, аби висвітлити обидві сторони інциденту, звернулося до перевізника. Однак Микола Тимощук, який обслуговує маршрут, відмовився будь-що коментувати - спочатку наполіг на особистій зустрічі, а потім кинув слухавку.

Тим часом ситуацію виданню прокоментував начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов. З його слів, за такої ситуації водій не мав би перевозити пасажирів.

«Із такими несправностями виїзд машини на рейс взагалі заборонений. Якщо ж водій виїхав і несправність виникла під час руху, то він зобов’язаний зупинити транспортний засіб та висадити пасажирів. Далі йому потрібно викликати техдопомогу та відбуксирувати автобус на ремонт. От такі мають бути дія водія. Без гальм він не має права їхати. А ручні гальма призначені для того, щоб під час стоянки транспортний засіб не рухався чи для гальмування в екстрених ситуаціях.

Про інцидент, шо трапився, мені нічого не відомо. Від вас чую вперше. Маршрут №31 обслуговує підприємець Тимощук, на нього скарг практично немає. Тому ми проведемо з цього приводу розслідування, щоб встановити, чи дійсно був такий факт й далі можна буде говорити про заходи, які потрібно вживати щодо водія чи перевізника», - наголосив Володимир Степанов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Владислав Показати IP 22 Серпня 2018 17:08
А як це не надходив запит до поліції? Я навіть особисто поліцейським скидав це відео, да і спілкувався з ними наступного дня. Або Ви, шановні, Волинські новини, не розпитували у поліції, або ж щось наплутали!
На Показати IP 22 Серпня 2018 17:13
цьому маршруті є нормальні водії, а є й справді, якісь як трохи не в собі. Один там був, що міг не зупинитись і проїхати повз зупинку, чи проїхати місце зупинки так що ледь не бігти доводилось за тією маршруткою, регулярно графік порушував але його вже щось давно не видно, чи то просто мені щастить на його рейси не потрапляти. Є ще один трохи з дивностями, але добре, що зараз хоч їздять частіше і за графіком в порівнянні з тим жахом, що був раніше.
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2018 21:35
Маючи реальне відео міськрада хоче провести розслідування чи був такий факт? І якщо в автопідприємстві скажуть що такого не було, то міськрада відповість що такого не було? І от так все життя...
Правдоруб Показати IP 22 Серпня 2018 21:52
Для водіїв які возять людей, потрібно щоб допуск до роботи давав психолог , так як багато з них неадекватні !!!
Natalia Показати IP 22 Серпня 2018 22:41
Невже кілька гривень дорожчі ніж безпека людей???
Пасажир Показати IP 23 Серпня 2018 08:11
Готовий підтвердити все написане Владом, адже сам їхав тією маршруткою, бачив все на власні очі та чув розмову водія з Владом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus