USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пасажири залишалися на зупинках: у Луцьку збільшать кількість автобусів на маршрутах 25 та 29

17 Серпня 2020 16:11
В обласному центрі Волині збільшать кількість автобусів на маршрутах №25 та 29, адже жителі міста скаржаться, що вони залишаються на зупинках, оскільки маршрутка через карантинні правила може бути заповнена лише сидячими пасажирами.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17 серпня.

Так, КП «Луцьке підприємство електротранспорту» звернулося щодо численних скарг жителів міста та у зв'язку із тим, що на період карантинних заходів на автобусних маршрутах № 25,29 необхідно здійснювати перевезення пасажирів в кількості, що не перевищує кількість місць для сидіння.

Зокрема, це призводить до того, що на зупинках залишаються пасажири, які не змогли здійснити посадку в автобуси.

Тому, щоб задовольнити потреби у пасажирських перевезеннях, на маршрутах №25 та 29 збільшили кількість автобусів по одній одиниці. Тепер кількість автобусів на кожному маршруті, зокрема у вихідні та у святкові дні, складатиме сім штук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 17 Серпня 2020 16:23
Чому водіі саме цих маршрутів самі не одягають маски і ні слова не кажуть пасажирам,які заходять без масок у салон? Окрім того вкрай неприємно слухати чотирьохповерхову лайку водіів маршруту на кінцевій зупинці вул.Володимирськоі.Було на минулому тижні у присутності 8 людей.Водій бачив,що людям неприємно це слухати,тим не менше впевнений,що йому можна все
скептик Показати IP 17 Серпня 2020 18:46
цього слід було очікувати. але для цього треба мати хоча б одну звивину в голові. а де вона візьметься у степашок-невпопадів ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus