USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді розглянуть петицію щодо скорочення автобусного маршруту

27 Листопада 2016 12:39
Скасувати відміну курсування маршруту №25 у село Забороль закликають Луцьку міськраду автори електронної петиції, яка набрала понад 300 голосів і потрапила на розгляд міськради.

Рішення міськради від 23 вересня викликало невдоволення мешканців села Забороль Луцького району. Внаслідок змін в в мережу автобусних маршрутів загального користування скоротили маршрут №25 у село Забороль.

Так, назву маршруту №25 «Карбишева – село Забороль» змінили на «Карбишева – Володимирська (МКБ)». Маршрут пролягає у прямому напрямку: Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева; у зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська (місця міжзмінного відстою на вулицях Карбишева та Володимирській).

Нагадаємо, що під час круглого столу щодо обговорення питання про зміни в автобусних маршрутах заступник міського голови Сергій Григоренко пояснював, що міські маршрути, які здійснювали перевезення за межі Луцька, існували з порушенням законодавства, тож з 1 грудня їх закоротять у межах Луцька.

Своєю чергою, начальник управління транспорту та інфраструктури ОДА Наталія Остапкович поінформувала, що департамент інфраструктури та туризму ОДА оголосить конкурс щодо нового маршруту №251 Підгайці-Забороль, де будуть задіяні 9 машин.

Згодом директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка повідомляв про те, що з 1 грудня з Луцька до Підгаєць та Забороля курсуватимуть автобуси за новим маршрутом, курсуватиме одразу 8 автобусів по 4 рейси з інтервалом у 15 хвилин.

Відповідь на петицію, яка здобула понад 300 голосів і наразі перебуває на розгляді міськради, повинні надати не пізніше 8 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus