USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські активісти закликають припинити торгівлю з Росією

6 Квітня 2016 14:18
Припинити торговельні стосунки з Російською Федерацією, як країною-агресором, вимагають представники низки громадських організацій Волині.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 6 квітня.

До голови облради звернулися активісти ГО «Автомайдан України», ГФ з ОГП «Самооборона Волині», ГО «Спілка власників зброї Волині» та ГО «Бойкот». У зверненні йдеться про те, що вже два роки триває війна на сході країни з державою-агресором Російською Федерацією. Попри це український уряд досі не припинив торгівлю з Росією, яка анексувала Крим та окупувала території Донецької та Луганської областей. Росія отримує прибуток від фінансування свого бізнесу в Україні, використовуючи його на фінансування тероризму, закупівлю зброї, якою потім вбивають українських бійців.

Зважаючи на це, як повідомив громадський активіст Дмитро Василенко, представники патріотичних громадських організацій закликають депутатів облради внести на розгляд сесії звернення до Кабміну та Верховної Ради про невідкладне загальнодержавне рішення про розірвання всіх торговельних зв’язків з Російською Федерацією. Зокрема, вони вимагають перекрити будь-які бізнесові стосунки на період, поки Росія не припинить анексію Криму та окупацію територій Донецької та Луганської областей, не виведе з цих територій окупаційні війська та не зупинить фінансування терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР».
Окрім цього, просять ухвалити звернення до ВР щодо необхідності прийняття постанови, якою затвердити звернення до країн-гарантів «Будапештського меморандуму», США та Великої Британії, щодо солідарності з Україною та розірвання зв’язків з країною-агресором Росією.

Члени комісії рекомендували підтримати це звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ху Показати IP 6 Квітня 2016 15:11
Ура-а-а-а-а-а
Марія Показати IP 6 Квітня 2016 15:51
Коли вже займуться чимось корисним,для того щоб припинити треба мати альтернативу,а оскільки мозгів на це немає,то і вимагають припинити торгівлю,але як говориться ломать не строить
бе Показати IP 6 Квітня 2016 17:44
всю і з усіма торгівлю треба припинити-і перейти на бартер!
а кажуть Показати IP 6 Квітня 2016 21:37
що тількі ватникі тормозуху пьють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus