USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучан закликають на акцію бойкоту російських товарів

4 Лютого 2016 17:00
У Луцьку відбудеться акція бойкоту російського бізнесу. Так, акт протесту відбудеться 5 лютого 2016 року о 16 годині за адресою проспект Волі, 11.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили активісти із громадського руху «Іскра», які є організаторами акції.

До слова, подібні заходи відбуваються на території усієї України.

«Уже майже 2 роки Україна воює з Росією, але попри це російський бізнес, який фінансує терористів ДНР-ЛНР, успішно функціонує на території нашої держави.Російські установи в Україні - ворог у тилу, який спонсорує убивство наших бійців на фронті. Ми закликаємо усіх наших друзів з різних куточків України, осередки партій, організацій, просто небайдужих громадян зробити одночасний потужний удар по бізнесу російського окупанта. Акції будуть різного формату. Лише так ворог зазнає відчутних втрат, а бойкот набуде серйозної резонансності серед усього населення. Смерть ворогам!», - пояснюють власну позицію організатори й закликають усіх небайдужих долучитись до заходу.

Нагадаємо, у Луцьку діє шість російських банків, а саме: ПАТ «Промінвестбанк» (вулиця Степана Бандери, 20; вулиця Рівненська, 145), ПАТ «ВТБ Банк» (вулиця Шопена, 1), АТ «Сбербанк Росії» (проспект Волі, 11), ПАТ «Альфа-Банк» (проспект Волі, 7), ПАТ «Банк Форвард» (вулиця Винниченка, 25) та ПАТ «ВіЕс Банк» (проспект Волі, 14)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
лучанка Показати IP 4 Лютого 2016 17:25
аптека "Здоровенькі були" навпроти "Майдану" - торгують і не припиняють російською косметикою для тіла і волосся. На запитання, чи мають вони український товар (Ні!) і чи це їх принципова позиція - відповідь "так!" Ватсон теж Чорним жемчугом і різними Лєснимі бальзамами торгує
Анатоль_ до лучанка Показати IP 4 Лютого 2016 18:55
Конфетами липецької фабрики Рошен хто торгує?
Джулія до лучанка Показати IP 5 Лютого 2016 10:45
Читаємо про виробника і не купуємо. Все просто :-)
Хлоп Показати IP 4 Лютого 2016 17:25
А чому не входить в перелік для блокування Волиньгаз, Луцьктепло та котельня на Карбишева? Чому б дійсно не зробити "одночасний потужний удар по бізнесу російського окупанта"? Ну і по ходу проколювати шини та бити скло всім ВАЗам? Оце я розумію "ворог зазнає відчутних втрат, а бойкот набуде серйозної резонансності серед усього населення".
Кєп Показати IP 4 Лютого 2016 17:31
Шановний дизайнере, вийдіть на вулицю і сфотографуйте найближку стіну, паркан... Текстури міста нічим не гірші стокових.
СЛОВ'ЯНИ Показати IP 4 Лютого 2016 18:02
Давайте позакриваємо усі фірми де є Російський товар і повиганяємо Українських (Волинських) людей сотнями на вулицю і нехай жебракують . Ці компаніїї плать податки в укр. казну (докази є в податковій) . . . . І кормлять наші сімї . . . А є докази що ці кошти з продажу російських товарів ідуть на озброєння Росії . . . . ЗАДУМАЙТЕСЬ . . . . А не слухайте зомбірувані телеканали (укр.) . . . Включіть голову . . . . Ми ж розумні люди . . . .
мария до СЛОВ'ЯНИ Показати IP 4 Лютого 2016 18:46
Побiльше таких здорових думок,добре що ще е люди якi можуть здраво мислити.
мария Показати IP 4 Лютого 2016 18:43
Байкот товарiв це дуристика ,нащо купувати шампунь з Европи за 100 грв,якщо рос коштуе 25 грвн,i нiчим не гiрший,а на фабриках в Росii працюють простi люди
Всезнайко Показати IP 4 Лютого 2016 18:53
Ці обкурені нацики хочуть до кінця розвалити нашу державу!
Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 19:16
Краще бойкотувати Рошен!
12345 Показати IP 4 Лютого 2016 19:17
Хай спочатку "порошенка "бойкутують за фабрику в росії,де куча кацапів получають зарплату,а за продукцію в кожного вибір свій,а не розказуюють.
Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 19:18
Что опять белка пришла?
12345 Показати IP 4 Лютого 2016 19:22
в чому заключається бойкот аж о 16 год.Що робити?
лучанка Показати IP 4 Лютого 2016 19:25
В мене ці всі бойкотування викликають лише один спротив і хочеться назло купувати російські товари. Бо це все безглуздість. Російське було дешевше і непоганої якості. А ліки? Я не можу знайти аналоги втраченим російським лікам. Який дурень це все заколочує?Ви вже цю бідну Україну і простих людей добити хочете? Чого ви досягли? Де в магазинах дешеві європейські товари? Де?!!
тупарилі до лучанка Показати IP 4 Лютого 2016 21:01
Той момент, коли коментатори не читають статтю!!! Там написано, що бойкотуватимуть СБЕРБАНК РОСІЇ! А те, що тут безграмотні журналісти, які в описі сказали щось про товари, то проблема журналістів!
добряк Показати IP 4 Лютого 2016 21:08
ти дивись як активізувались фсбееееешні мерзотники,банкі російські треба позакривати а активи націоналізувати,ця нечість заробляє тут гроші і за ті гроші вбивають українців
СЛОВ'ЯНИ до добряк Показати IP 4 Лютого 2016 23:43
Докази Є . . . . Аааааааааа . . . . Покажи документи відео фото докази докази докази . . . . ВЕРНІТЬ ЯНИКА . . . . ПРИНАЙМІ ПРИ НЬОМУ БУЛО СТАБІЛЬНО . . . .
на тобі докази до СЛОВ'ЯНИ Показати IP 5 Лютого 2016 01:30
http://ua.sberbank.ua/history/ сайт банку написано, що 100% дочірній банк Росі!!! все довів
лучанці Показати IP 4 Лютого 2016 21:15
Створюється враження, що в Україні штучно нагнітається невідомо кому потрібно істерія. Задумайтесь - бойові дії на Сході продовжуються майже 2 роки. Невже немає способів припинити цю бійню, крім т.з. "бойкоту"? Невже не видно, що все це шито білими нитками і вигідно нашим можновладцям, які на цій війні роблять статки? Де мільйонні транші, де зниження цін на ПММ в звязку із падінням цін на нафту, де забезпечення армії, де елементарне покращення життя простих людей? І вони ще мають совість мені щось диктувати - де і що мені купляти, чийого виробництва? Мені, як і більшості громадян, доводиться ВИЖИВАТИ в своїй КРАЇНІ, і при цьому я повинен слухати мільйонерів-зрадників? НІКОЛИ.
ВОВК Показати IP 4 Лютого 2016 21:29
активісти хату опалюють українськими дровами чи газ кацапський палять ? А машини їхні на вітчизняній воді мабуть їздять. барани ідіть вулицю мести.
лехайм до ВОВК Показати IP 5 Лютого 2016 01:32
Бензин останній до нас приходить з Казакстану лол і газ теж, тому попустіться
Мігель Показати IP 4 Лютого 2016 22:47
до Добряк: Ворого є ворог, бойкотувати і все таке. АЛЕ половина ! втрат в АТО - не бойові... Кого тут бойкотувати? Самих себе?
Анонім до Мігель Показати IP 5 Лютого 2016 00:03
...бо кізяки палять..
Шухевич Показати IP 5 Лютого 2016 07:03
коментар було видалено
Волинянин Показати IP 5 Лютого 2016 10:17
Маразм Продолжается !!!
Націоналіст Показати IP 5 Лютого 2016 13:34
Оце ж ви тут стадо.Це раз, дякую що ви такі, в майбутньому вами буде легко керувати.Журнолізди як завжди все вміють перевернути і змінити, не новина.І я думаю що допустили це явно не випадково. Бойкотувати Бізнес Росії, а не товари.Самі вояки з АТО закликають до цього, чи ви недослухаєтесь до своїх героїв, що вас боронять. І потім мене питають чого я не патріот і ненавиджу українців. Бо в коментарях до цієї статті- вся суть українського холопа. активно ставимо мінуси
Татьяна Показати IP 19 Березня 2016 15:53
Просто вопиющий факт торговли чисто русскими товарами, весь сайт продает только русские самогонные аппараты, он полностью придушил украинские предприятия этой сферы, я нашла только маленькое ч.п. в Одессе и в Киеве, я пыталась с ними корректно поговорить, что они спонсируют убийства наших детей, но мне нахамили и обозвали бандеровкой, я не знаю что можно сделать в этом случае, предлагаю бороться всеми доступными способами, лучше всего если каждый внесет свой маленький вклад сделает заказ наложенным платежом и не заберет его, это научит их не торговать смертью. Вот их сайт http://moonshine.com.ua - здоровье

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus