USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Патрульні Луцька обіцяють евакуювати автівки прокурорів

11 Січня 2016 22:50
Біля обласної прокуратури та управління СБУ правоохоронці подекуди припарковують машини з порушенням правил дорожнього руху. Зі слів патрульних, проблема у тому, що вони не мають права перепарковувати машини, в яких немає водія. Втім, є вирішення – чекають на появу евакуатора.

Про це йшлося під час зустрічі лучан з представниками Патрульної поліції Луцька у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва сьогодні, 11-го січня.

Зауважимо, під час зустрічі були присутні школярі-старшокласники, які проводили певні аналогії із голлівудськими «копами» й запитали, чи лучани такі ж «супергерої», як в американських фільмах, і чи полюбляють поліцейські наминати пончики з кавою під час чергування.

Щодо припаркованих з порушенням ПДР автівок працівниками прокуратури та СБУ, поліцейський відповів, що потрібен евакуатор.

«Зараз єдине, на що ми спроможні – так це виписати попередження. Проте, коли у нас з’явиться значущий важіль впливу - евакуатор, то все зміниться вже наступного дня. От побачите, як від прокуратури забиратимуть дорогі автомобілі», - запевнив патрульний Дмитро Слабенко.

Чоловік додає, що не лише неправильно припарковані автівки, а й нетверезі водії є причиною багатьох бід на дорозі. Патрульний розповідає, що більшість порушників, яких затримує патруль – водії в стані алкогольного сп’яніння. Окрім того, є такі, хто проявляє агресію.

Зауважимо, одним з головним завдань патрульної поліції – запобігання злочинності, в тому числі й на дорогах.

Нагадаємо, що 19-го грудня 2015-го року, луцькі поліцейські склали присягу на вірність Україні. Так, 165 молодих лучан розпочали патрулювання вулицями Луцька. Всього цілодобово містом курсує 15 екіпажів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ: ВСЕ, ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Дід Свирид Показати IP 11 Січня 2016 23:10
Ше наведіте порадок коло бані на Пугачова,чи то пак Данила Галицького.Понаставлєють тих во машєн на тротуварові шо не пройти.Куплєйте вже того во еякулятора і забирайте теє джалізо з проходу.
василь до Дід Свирид Показати IP 12 Січня 2016 07:42
Якщо не можете евакуювати складіть протоколи. А то як х*еновому танцьору щось мішає
читач до Дід Свирид Показати IP 12 Січня 2016 08:16
може тобі похудати потрібно..якщо ти між автомобілями не можеш пройти......
Дід Свирид до читач Показати IP 12 Січня 2016 11:20
А мо тобі правила дорожного двіженія почитати на досугє,вумнік?
33 Показати IP 11 Січня 2016 23:37
А можливо просто зробити парковки як при Директорії і тільки того. Бо завжди для того, щоб заборонити щось, потрібно запропонувати альтернативу.
Вангую Показати IP 11 Січня 2016 23:45
Зараз почнеться срач від колишніх ментів, даішників і людей, які отримали штраф. Будуть срати на нову поліцію. Можете починати!)
Анонім до Вангую Показати IP 12 Січня 2016 00:31
Пока срач от любимой тобою полиции: "Мы хотим навести порядок. но не можем! Дайте нам денег!"
евакуаторщик до Анонім Показати IP 12 Січня 2016 07:38
ТааааК! Раз пішла така пісня понакупляю ще 5 евакуаторів та бабла зрублю поки вода мутна!!!!
Патрюльный до евакуаторщик Показати IP 12 Січня 2016 08:45
Ты не прав. У меня мозги имеются, а ты так и не понял того, какое бабло можно косить, имея под рукой эвакуатор.
Да до Вангую Показати IP 12 Січня 2016 08:18
Культура аж пре читайте літератури більше.
Я Показати IP 12 Січня 2016 01:44
ЧОМУ БІЛЯ ВАРШАВСЬКОГО ЗНАЮТЬ ЯК НАВОДИТИ ПОРЯДОК, А БІЛЯ ПРОКУРАТУРИ ТА СБУ ПОТРІБНІ СПЕЦЕВАКУАТОРИ. ТАМ ЩО РОЗУМНІШІ ПАРКУВАЛЬНИКИ - ЧИ БІЛЯ БАЗАРУ ЛОХИ? ЧИ ЇМ ( СБУ, ПРОКУРАТУРА , .....) НАПИСАНІ ІНШІ ЗАКОНИ ? ( підтримую наведення порядку на вулицях міста, тільки не вибірково) УРА! УРА! УРА!
до Вангую Показати IP 12 Січня 2016 06:52
Поки що не видно будь-яких вагомих результатів роботи нової поліції, крім знятих з дерева кішок, доправлдених адресату букетів квітів, відкритих дверей в квартиру алкашів, які забули закрити кран, відчинених дверей для бабусі на балконі. Ці функції повинні виконувати відповідні служби - МНС, ЖЕК, Водоканал. А поліція повинна виконувати властиві їй функції, які їх вчили виконувати і за виконання яких вони отримують немалу зарплатню. Якщо не так, то потрібно було при поліції створити службу "на всякий випадок", платити їм по 2000 гривень і послати топтати місто пішим порядком.
!!! Показати IP 12 Січня 2016 07:42
Створіть нормальні паркувальні місця і в достатніх кількостях, і проблема з парковками сама зникне як і потреба в такій кількості поліціантів. Хоча так, легше штрафувати, це ж копійка лишня в бюджет (хоча також не факт), а парковки...ні не чули...не даремно ж ми поліцію нову створювали ))
прпоп Показати IP 12 Січня 2016 08:43
Проблема надумана. Пробиваєш по базі номер авто -- заходиш в приймальну прокурора і запитуєш в якому кабінеті працює працівник (власник авто). Разом з прокурором області (знімаючи все на камеру) запрошуєш власника автомобіля до авто і складаєш постанову. Це складно? Звичайно, краще ходити по бібліотеках і дітям по вухах їздити, ніж дійсно щось робити. Доречі, список працівників прокуратури вивішено в холі приміщення облпрокуратури.
товариш Показати IP 12 Січня 2016 09:27
правильно ,треба прокурорішок трохи навчити,шоб нє барзєлі шарамиги)))
ЧЕПІЖАК до прпоп Показати IP 12 Січня 2016 09:48
Парніша, ти що нюх втратив??? Та в нас 1 з 10 машин на працівника оформлена, решта на кума (куму), дядю, тьотю, брата, свата і т.п. Кого ти збираєшся по кабінетах шукати.... Смішний пацан!!!
Кат Показати IP 12 Січня 2016 10:39
Недполіцейські почитайте законодавство у яких випадках можна евакуювати автомобіль, діти недополіцейські перед дітьми виступають, казочки розказують
болить... Показати IP 12 Січня 2016 11:55
обов"язково...за місто..на узбіччя
юра Показати IP 12 Січня 2016 12:24
ТЕКСТ ДЛЯ ПОЛІЦІЇ. : ЗАМІСТЬ ЕВАКУАТОРА , ЯКЩО ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ПОБАЧИВ ПОРУШЕННЯ ПДР БІЛЯ ПРОКУРАТУРИ ЧИ СБУ ВІН МОЖЕ ЗАЙТИ У ДАНУ БУДІВЛЮ ДО ЧЕРГОВОГО ЩОБ ТОЙ ПОКЛИКАВ ВЛАСНИКА АБО ЗАЙТИ ДО КЕРІВНИКА.І ВСЕ І НЕ ТРЕБА ЕВАКУАТОРІВ.
Оля Показати IP 12 Січня 2016 17:32
Цим поліцаям треба ходити по вулицях і забезпечувати порядок та захист від грабіжників та хуліганів а не палити в повітря бензин щоб зловити на неправильному паркуванні, ото на йшли загрозу порядку, не з того почали. А прокурорам та СБУшникам треба перестати боятись власної тіні і робити свою роботу, хлопнути пару цих " копів" на хабарі, чи боїтесь, що псуватиметься імідж, тоді вас всіх дійсно треба гнати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus