USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Патрульні поліцейські автомобілі нарешті застрахують

1 Жовтня 2018 11:21
Департамент патрульної поліції НПУ хоче в 2019 році купити поліси КАСКО для службових автомобілів. Зараз патрульні поліцейські ремонтують іномарки власним коштом, а якщо пошкодження значні, то не ремонтують взагалі, повідомляє «Резонанс».

В автопарку поліції є гібридні Toyota Prius (1 182 шт) І Mitsubishi Outlander (238 шт), які придбали за кошти, отримані за «Кіотським протоколом». На початку поточного місяця в ремонті перебувало 146 «Пріусів» і 3 «Аутлендери». При цьому ще 1 січня 2018 року на балансі поліції значилося 243 од. Mitsubishi Outlander. Куди поділися за вісім місяців п'ять Mitsubishi Outlander - в департаменті не пояснили. Всього ж Нацполіція закупила 635 гібридних позашляховиків «Міцубісі».

На ремонт гібридних поліцейських автомобілів немає фінасування. Тому частина машин патрульні поліцейські ремонтують самі - в тому випадку, якщо це можливо. Якщо поломки серйозні, то машини взагалі не ремонтують. Щоправда, у поліції стверджують, що машини ремонтують за рахунок страхових компаній і бюджетних коштів.

У результаті ефективність гібридних машин по скороченню викидів СО2 дуже невелика. Так, Prius знизили викид CO2 всього лише на 3% від запланованого, а Outlander - на 5%.

Зараз у патрульних поліцейських автомобілів немає КАСКО. Ця ситуація повинна змінитися в наступному році. Департамент патрульної поліції каже, що на початок 2019 заплановано закупити КАСКО для патрульних машин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Справедливий Показати IP 1 Жовтня 2018 11:49
Яка різниця застраховане авто каско - чи ні, авто б'ють патрульні по власній вині, як казав "Фацик" - "перевтома, людський фактор", то яка страхова буде виплачувати кошти за ДТП. Просто знову хтось заробить "бабосів" на страхуванні. Краще б як ментів, заставляли робити за власний кошт, або кошти стягувати із заробітної плати. Понабирали телепнів з вулиці, а ми, маємо влітати в копійку, як платники податків...
—— Показати IP 1 Жовтня 2018 13:19
Там вже не має що страхувати... на пріусах не має живого містя... Перед заключенням договору по страхуванню , страхова робить огляд авто , всі пошкодження фіксуються... і за ті деталі ,які пошкоджені , автоматично страхова відмовить у ремонті!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus