USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Патрульні розповіли подробиці затримання чоловіка, який вбив лучанина

2 Січня 2020 17:23
Близько півгодини знадобилось волинським патрульним, аби виявити і затримати чоловіка, який скоїв вбивство сьогодні у Луцьку .

Про це йдеться на сторінці патульних у фейсбук.

Як повідомляє сектор комунікації ГУНП, сьогодні по обіді до поліції зателефонував 48-річний житель обласного центру, який повідомив, що візуально знайомий за місцем проживання під час сварки наніс смертельне ножове поранення його братові, 53-річному жителю Луцька. Зловмисник з місця пригоди втік.

На місце події, на вулиці Куделі, миттєво прибули три екіпажі патрульних.

Як розповіли правоохоронцям очевидці події, четверо чоловіків розпивали алкогольні напої. Далі між ними виник конфлікт, під час якого один з учасників наніс ножове поранення іншому в район грудної клітки. Виявилось, що воно було смертельним. Зловмисник втік з місця події.

Поспілкувавшись з очевидцями, заявником і сусідом, поліцейські прийняли рішення обстежити прилеглу територію. Інші патрульні охороняли місце події та встановлювали детальні обставини. Також прибули й медики, які констатували смерть потрепілого.

«Приблизно за півгодини, на вулиці Корольова, в ході оперативно-розшукових заходів, ми помітили чоловіка, який підходив по орієнтуванню. На нього вказали і інші двоє очевидців події. Особу затримали і доставили на місце вбивства. Далі працювала слідчо-оперативна група», - розповідає патрульний поліцейський Дмитро.

Підозрюваним у вбивстві виявився раніше судимий 39-річний житель Донецької області.

Як повідомляє сектор комунікації ГУНП, після оголошення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, буде вирішуватися питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ігор луцький Показати IP 2 Січня 2020 18:17
Панаєхалі...своїх зеків і наріків хватає.
Саня Показати IP 2 Січня 2020 18:48
Ну ждем шквал коментарів від укроватніків, типу “Панаєхалі” “90-ті повертаються” “Данєцкій криміналітєт зараз почне строіти безобідних, наівних (читай святих) полішуків” ітд.
ПАНАПРИВОЗИЛИ!!! Показати IP 2 Січня 2020 22:19
Давайте проаналізуємо конкретний випадок - для чого нам все узагальнювати? Коли даний громадянин і як потрапив на Волинь? Де проживав? Де працював? За що взагалі існував? Чи перебував на відповідному обліку в соціальних службах і правоохороних органах як це передбаченно відповідно до його біографії? Чи регулярно відвідував напів офіційні зустрічі з СБУ на які видьоргують частенько переселенців невідомо по яким критеріям??? Можли це не зовсім битовуха? Чи не цілий тут ланцюг як невідповідності займаним посадам так прямих зличинний дій посадових осіб? Для прокуратури роботи НЕМЄРЄНО!!! І справжні журналісти моглиб щось розкопати якби захотіли...
Абвер Показати IP 3 Січня 2020 00:05
Вбитий-порядна людина, а вбивця вже відбував термін за аналогічний злочин (13 років).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus